Πολλές φορές βλέπουμε στον δρόμο γυναίκες με εντυπωσιακά βλέμματα και συνήθως ζηλεύουμε και θέλουμε να αποκτήσουμε και εμείς. Πώς όμως θα γίνει αυτό; Παρακάτω μπορείς να βρεις τα βήματα για το πιο εντυπωσιακό βλέμμα που είχες ποτέ.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς

Πριν κάνεις οτιδήποτε ήρθε η ώρα να επισκεφθείς τους ειδικούς! Για να ξεκινήσεις σωστά πρέπει να έχεις βλεφαρίδες που κόβουν την ανάσα! Θες λοιπόν πυκνές και ανορθωμένες βλεφαρίδες αλλά φοβάσαι να βάλεις ψεύτικες; Η Έλλη Τσανταρλιώτη και οι πιστοποιημένοι αισθητικοί της ομάδας Elisabeth Lashes σου έχουν τη λύση! Με τη νέα τεχνική Lash Lift, μπορείς να κρατήσεις τις φυσικές σου βλεφαρίδες κάνοντάς τες μακρύτερες και έντονες με εύκολο και φυσικό τρόπο. Πρόκειται για τριπλή θεραπεία αναβάθμισης βλεφαρίδων ,που περιλαμβάνει ανόρθωση ,βαφή και θεραπεία filler! Το τελικό αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια χωρίς να προκαλεί την παραμικρή φθορά, ενώ αποτελεί και μια οικονομική λύση. Οι φυσικές μας βλεφαρίδες ανορθώνονται και βάφονται στο φυσικό μας χρώμα, κάνοντας το βλέμμα μας σαγηνευτικό και ακαταμάχητο!

Ξεκίνα να σχεδιάζεις με το eyeliner

Ο πιο σωστός τρόπος είναι να ξεκινήσεις κοντά στη βάση των βλεφαρίδων την γραμμή ώστε το αποτέλεσμα αρχικά να είναι μια λεπτή γραμμούλα. Φρόντισε να μη βιάζεσαι και να αυξήσεις σταδιακά το πάχος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου.

Βρες τη σωστή γωνία

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας! Ακολούθησε το φυσικά σχήμα των ματιών σου για να καταλάβεις πως θα πάει η γραμμή του eyeliner. Αν δυσκολεύεσαι να το πετύχεις να πηγαίνει προς τα πάνω και δεν το καταφέρνεις ακόμα και αν σηκώσεις με το άλλο χέρι το μάτι σου τότε μπορεις να το κάνει με λίγο σελοτέιπ. Μόλις στεγνώσει βγάλτο και είσαι έτοιμη.

Καθάρισμα

Μπορεί να μουτζουρωθείς και ειδικά αν το κάνεις πρώτη φορά τότε σίγουρα θα μουτζουρωθείς. Μην αγχωθείς, με μια μπατονέτα ή λίγο concealer διόρθωσε το και το τέλειο μακιγιάζ είναι έτοιμο!