Το ραντεβού με την κομμώτρια αργεί να γίνει και αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα γιατί εσένα ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται άσπρες τρίχες και έχεις και αυτό το ραντεβού σήμερα με τον ωραίο από την δουλειά (επιτέλους) και τώρα τι θα κάνεις;; Οι άσπρες τρίχες είναι από τους μεγαλύτερους εφιάλτες που έχουν οι γυναίκες μπορεί να διαφωνείς με αυτό αλλά σίγουρα είναι μέχρι να δεις τις πρώτες λευκές να κάνουν την εμφάνιση τους. Τότε αρχίζεις να αισθάνεσαι πως ο κόσμος σου καταρρέει γιατί πρόκειται για μια σοβαρή αλλαγή και πίστεψε με σε κανέναν δεν αρέσει η αλλαγή. Ενώ μερικές από εμάς μπορούμε να κάνουμε όμως “ειρήνη” με μερικές λευκές τριχούλες όταν αυτές αρχίζουν και πληθαίνουν τότε σίγουρα ψάχνουμε τρόπο να τις εξαφανίσουμε. Σου έχω δύο λύσεις για να δώσεις τέλος στις άσπρες τρίχες σε λιγότερο από μια ώρα.

Κάλυψη με φύλλα τσαγιού

Θα χρειαστείς:
2 κουταλάκια φύλλα μαύρου τσαγιού
1 φλιτζάνι νερό

Βράσε λίγο νερό και άφησε το τσάι μέσα για λίγα λεπτά, άφησε το στη συνέχεια να κρυώσει και στη συνέχεια εφάρμοσε στα μαλλιά σου αφήνοντας για μια ώρα. Ξέπλυνε αμέσως μετά με δροσερό νερό, μη το λούσεις όμως. Μπορείς να το επαναλαμβάνεις μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Το μαύρο τσάι μπορεί και σκουραίνει τα μαλλιά σου και παράλληλα προσθέτει λάμψη άρα ναι, είναι ιδανικό ακόμα και αν έχεις θαμπά μαλλιά.

Και τι γίνεται αν έχεις λιγότερη από μια ώρα;

Τέλος, στις πρώτες λευκές τρίχες στους κροτάφους απαντά το Magic Retouch Precision που αποτελεί το πρώτο βουρτσάκι μαλλιών που εξαφανίζει αμέσως τις διάσπαρτες πρώτες λευκές τρίχες σε μια μόνο στιγμή.

Είναι η τέλεια λύση για να καμουφλάρει τις πρώτες λευκές τρίχες που εμφανίζονται στη ρίζα, ακόμα κ αν αυτές είναι κρυμμένες και διάσπαρτες, οπουδήποτε, οποτεδήποτε!

Μπορείς να χρησιμοποιείς το Magic Retouch Precision όσο συχνά θες, αφού το χρώμα του διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο. Το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι ακριβείας σου επιτρέπει να καλύπτεις τα λευκά σου με απόλυτη ακρίβεια, γρήγορα και εύκολα! Όχι πια λεκέδες. Όχι άγχος.

Διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις.