Και έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που αποφασίζεις να κάνεις ένα πολύ μεγάλο πάρτυ είτε αυτό λέγεται γενέθλια, είτε γιορτή ή ακόμα και αποκριάτικο! Δεν έχει σημασία το είδος του πάρτυ, το πιο βασικό είναι ότι σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια σε όλο αυτό και εμείς έχουμε τον τρόπο. Αλλά πώς θα το κάνεις; Όλα αυτά θέλουν σωστό προγραμματισμό, μουσική, φαγητό και άλλα τόσα που σου περιγράφω παρακάτω αναλυτικά.

Επέλεξε τον χώρο – Που θέλεις να γίνει το πάρτυ; Αν είναι ένα πάρτυ με 20 άτομα για παράδειγμα μπορείς να το κάνεις ακόμα και στο σπίτι σου. Επίσης, υπάρχουν χώροι που μπορείς να τους νοικιάσεις μέσω κάποιας πλατφόρμας και να το κάνεις εκεί. Τέλος, φυσικά μπορείς αν το πάρτυ είναι μεγαλύτερο να το κάνεις σε κάποιο μαγαζί. Τώρα αν ανοίξει ο καιρός και θέλεις να κάνεις beach party τότε να ξέρεις πως θα πρέπει να ζητήσεις άδεια από τον αντίστοιχο δήμο και όπως υποθέτεις να αφήσεις την παραλία καθαρή. Όπως και να έχει θα πρέπει να το κλείσεις τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν για να είσαι σίγουρη.

Capture

Διάλεξε το θέμα – Τι θέμα θέλεις να κάνεις το πάρτυ σου; Μπορεί να είναι ένα απλό πάρτυ ή αποκριάτικο με απαραίτητη προυπόθεση να φορέσουν όλοι στολή. Μπορεί από την άλλη να είναι beach party και να πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί μαγιό και πετσέτα. Για όλα αυτά θα πρέπει να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου είτε στέλνοντας μήνυμα, είτε με ένα κλειστό event στο facebook, είτε φυσικά με ένα email που θα πρέπει να γράφεις όλες τις λεπτομέρειες.

Capture

Φαγητό –  Αν υπάρχει μια εταιρεία που εδώ και χρόνια βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, τις παρέες, τους αθλητικούς συλλόγους και τα σχολεία που διοργανώνουν κάποια εκδήλωση, αυτή είναι σίγουρα η Pizza Fan. Παράλληλα, όταν πρόκειται για κάθε είδους πάρτι, για μικρούς ή μεγάλους, για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, η μεγάλη εμπειρία της Pizza Fan εγγυάται την επιτυχία με δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Έχοντας διοργανώσει τουλάχιστον 45.000 πάρτι τα τελευταία χρόνια διαθέτει ένα πολυδιάστατο know how, όπου με 2.5 ευρώ το άτομο και πολύ οικονομικές τιμές για παραλαβή από το κατάστημα, προσφέρει τιμές προσιτές σε όλους. Θυμηθείτε λοιπόν, αν εκπροσωπείτε σχολείο, αθλητικό σύλλογο ή ετοιμάζετε το προσωπικό σας πάρτι, επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 18111 τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα.

Capture

Μουσική – Δεν έχεις dj για το πάρτυ σου; Κανένα πρόβλημα! Θέλεις να χορεύεις και εσύ ξέφρενα ενώ παράλληλα να έχεις το κινητό στο χέρι Το PartyBox της JBL διαθέτει υποστήριξη Bluetooth και έχει USB θύρα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι πολύ απλά μπορείτε να συνδέσετε σε αυτό το κινητό ή το tablet σας και να παίξετε on-the-fly τα αγαπημένα σας μουσικά tracks ή πολύ απλά γεμίστε ένα stickάκι με MP3 και να το συνδέσετε απευθείας στο ηχείο. Για τους πιο «παραδοσιακούς» υπάρχει και η κλασική 3.5mm auxiliary θύρα που σας επιτρέπει να συνδέσετε το ηχείο με laptop, MP3 players και πολλές ακόμη συσκευές ήχου.

JBL-PartyBox-200-1