Εάν δεν σκάει σε καθημερινή βάση το χειλάκι σου, τότε όλα περνάνε πολύ πιο δύσκολα. Εάν ο καλός σου δεν ξέρει από χιούμορ και το κυριότερο δεν αυτοσαρκάζεται, τότε να είσαι έτοιμη για μία τρομερά βαρετή και διόλου διασκεδαστική σχέση. Το χιούμορ φτιάχνει τη διάθεση και κάνει την ημέρα σου (σας) καλύτερη. Και την σχέση ακόμα πιο δυνατή. Ιδού 8 λόγοι γιατί πρέπει ο “άλλος” να ξέρει να γελάει με τον εαυτό του. Οπωσδήποτε.


1. Ουδείς τέλειος. Όλοι έχουμε κάνει βλακείες. Χαζομάρες. Έχουμε γίνει ρεζίλι. Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ. Οπότε εάν δεν ξέρεις να χαλαρώνεις και να γελάς με τον εαυτό σου, πάω στοίχημα πως σου αρέσει να κριτικάρεις τους άλλους συνέχεια. Και αυτό μίστερ σημαίνει μόνο άσχημα πράγματα!

2. Η εμπιστοσύνη φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι. Εάν ξέρεις πως ο άλλος ανοίγεται εύκολα και δεν έχει πρόβλημα να “ρίξει” χαμηλά τον εαυτό του στα μάτια σου, αυτό σημαίνει πως σε εμπιστεύεται. Αυτό με μαθηματική ακρίβεια θα βοηθήσει κι εσένα να του ανοιχτείς. Τόσο πολύ που ούτε θα το καταλάβεις.

3. Είναι ιδανικός τρόπος για να σπάσεις τον πάγο. Η αρχή μίας σχέσης είναι λογικό να είναι λίγο… κάπως. Εάν όμως δεις τον άλλον να χαλαρώνει τόσο πολύ, τότε σου δίνει και σε σένα την άνεση να νιώσεις άνετα δίπλα του. Δεν έχει πρόβλημα να μάθει τις “βλακείες” που έχει κάνει. Αυτό αμέσως ρίχνεις τις άμυνές σου και κάνει την ατμόσφαιρα πολύ πιο fun!

4. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να έχεις αυτοπεποίθηση.
Το να έχεις ένα “stick up your ass” δεν σε κάνει απολαυστικό στους άλλους. Και δεν σημαίνει πως έχεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να σημαίνει απλά πως είσαι ανυπόφορος και δεν σε θέλει καμία γυναίκα δίπλα της. Οι άντρες που ξέρουν από χιούμορ και να κάνουν την άλλη να χαλαρώνει δίπλα τους, είναι πάντα οι εκλεκτοί.

5. Όλοι έχουν ένοχες απολαύσεις. Έβλεπες παλιά Τόλμη και Γοητεία; Τώρα βλέπεις το Kardashians; Ναι, είμαι άντρας αλλά που και που κάνω κάτι χαζό και το απολαμβάνω κιόλας! Ε μετά πάω για μπάλα! Ποιος θα σε κατηγορήσει πως δεν έχει κάνει κάτι χαζοκοριτσίστικο;!

6. Ο αυτοσαρκασμός είναι sexy. Ισχύει και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όλοι εσείς οι κύριοι. Το να κάνεις χιούμορ χωρίς να φοβάσαι να εκτεθείς και να μειώσεις τον εαυτό σου, είναι στα μάτια μίας γυναίκας τρομερά sexy.

7. Η πολύ σοβαρότητα βλάπτει. Πως να χαρείς μία βόλτα κάπου όταν δίπλα σου έχεις τον αμίλητο και τον αγέλαστο; Πως να ζήσεις μία περιπέτεια όπως πρέπει, γεμάτη ζωντάνια και vibes, όταν αυτός που έχεις δίπλα σου τρέμει στην ιδέα μήπως φανεί “χαζούλης” και εκτεθεί το σοβαρό προφίλ του; Αργά ή γρήγορα, όλη αυτή η ατμόσφαιρα θα γίνει τοξική και αυτή η σχέση δεν έχει καμία ελπίδα.

8. To γέλιο τα γιατρεύει όλα. Όσο χάλια και να ήταν η μέρα, όλα φτιάχνουν με ένα αστείο. Μπορεί να τον δεις να φοράει την πυτζάμα σου και να σου χορεύει στη μέση του δωματίου. Η αξία αυτής της στιγμής είναι ανεκτίμητη.