Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 7 κάνει απόψε πρεμιέρα στο Star στις 21:00. Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει να δει αλλαγές μιας και πέρσι δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Φέτος, το κανάλι έχει δώσει βάρος σε αλλαγές ώστε να δούμε ένα ανανεωμένο και ανατρεπτικό ριάλιτι μαγειρικής, με πολλούς καλεσμένους, παίκτες από προηγούμενα χρόνια αλλά και αρκετές εκπλήξεις.

Για να μπορέσει να τραβήξει τηλεθεατές θα πρέπει να δώσει νέο αέρα στην εκπομπή ώστε να έχει ενδιαφέρον μιας και φέτος οι τηλεθεατές θα είναι κάπως επιφυλακτικοί.

Επίσης, πρεμιέρα θα έχουμε και για το My style rocks στον ΣΚΑΙ στις 17:00, με την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση και 9 διαγωνιζόμενες, με στιλ, άποψη και προσωπικότητα να θέλουν να αποσπάσουν την καλύτερη κριτική από τους Δημήτη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη.

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αναμένουμε με αγωνία και ελπίζουμε να μας κρατάνε καλή συντροφιά!