Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του φαίνεται πως θα ρίξει “αυλαία” σύντομα, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε ανανέωση του τηλεοπτικού του προγράμματος.

Σύμφωνα με τη Reallife, το συμβόλαιο των “Ράδιο Αρβύλα” αναμένεται να λήξει μέσα στον Απρίλιο και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ενδεχόμενη ανανέωσή του. Δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν ότι η εκπομπή θα αντικατασταθεί από το γνωστό τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με παρουσιαστή το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 5 ημέρες την εβδομάδα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, προκειμένου η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα. Λογικά, μετά τη λήξη του συμβολαίου, δε θα ξαναδούμε τους Ράδιο Αρβύλα, τουλάχιστον μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης, προκειμένου να βάλει τέλος στις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκτοπίζει την εκπομπή, ανέφερε:

«Αν και πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε… Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς. Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι».

Διαβάστε επίσης:

Οι ταινίες της εβδομάδας: Στους κινηματογράφους το Moonfall του Roland Emmerich | Thats Life. Life as it is!