Κάποιοι λένε ότι ζωή πολλές φορές μπορεί να είναι σκληρή και άδικη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αγωνιζόμαστε κάθε στιγμή που περνάει. Αυτό το μάθημα ζωής μας διδάσκει ο θαραλλέος Νεκτάριος Ψηλογιάννης, ένα παιδί τριών ετών που παλεύει με την βροχοπνευμονική δυσπλασία, μια σπάνια ασθένεια που τον εμποδίζει από το να αναπνέει κανονικά και χρήζει διαρκής μηχανικής υποστήριξης. Παρά τις δυσκολίες, ο Νεκτάριος σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα παλέψει και όλοι εμείς θα είμαστε στο πλευρό του, γιατί ο Νεκτάριος είναι ένας πραγματικός αγωνιστής! 

Για αυτό και η οικογένεια και οι φίλοι του μικρού Νεκτάριου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Όμιλου Στίβου Πολυγύρου «ΟΞΥΘΕΜΙΣ» και του Α.Ο.Κ. Νέου Μαρμαρά οργανώνουν στις 24 Μαΐου στην Σιθωνία Χαλκιδικής το #runforNektarios, έναν αγώνα σε διαφορετικές διαδρομές (στα 20 χλμ και 5 χλμ). Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν για την υποστήριξη του Νεκτάριου και για την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού για την ομαλή ανάπτυξη του.

Το Sithonia Mini Marathon// Run For Nektarios έρχεται για να ενισχύσει την μάχη του. Ο Νεκτάριος, μας προσφέρει ένα δώρο, να βγούμε έξω, να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να χαρούμε δύο διαδρομές σε ένα ευλογημένο τόπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής και να γνωρίσουμε την χαρά του αθλητισμού. Και με την σειρά μας να του επιστρέψουμε το αντίτιμο της συμμετοχής μας.

Και πιθανόν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι αλλά κυρίως ο μικρός Νεκτάριος!

Ραντεβού στις 24 Μαΐου 2020

• 20 χλμ Νικήτη – Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

• 5 χλμ Νέος Μαρμαράς

*Στην τιμή 15€ – 5χλμ & 25€ – 20χλμ περιλαμβάνονται τα εξής:
Μετάλλιο, Νερό, Ισοτονικό, Μπανάνα, Μπάρα, Μακαρονάδα*

******

More Info 

#runforNektarios

@Instahttps://www.instagram.com/sithonia_mini_marathon/?hl=el

@Facebookhttps://www.facebook.com/sithoniaminimarathon/

Εγγραφές: https://www.viva.gr/tickets/sports/run/xalkidiki/run-for-nektarios/

https://parallaximag.gr/agenda/events/enas-mini-marathonios-gia-enan-simantiko-skopo-se-kalei-sti-sithonia