Η Σακίρα μοιράστηκε μια απρόοπτη στιγμή που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο της μουσικό βίντεο με τίτλο «Copa Vacia», μέσω των social media και των 88 εκατομμυρίων ακολούθων της στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, δείχνει ένα σύντομο απόσπασμα από τα παρασκήνια, όπου εμφανίζεται ντυμένη ως γοργόνα και ξαπλωμένη πάνω σε μια σκουπιδοτενεκέ. Ξαφνικά, ένας αρουραίος πετάγεται ξαφνικά από τα αριστερά και περπατά μέχρι να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την Σακίρα.

Η αντίδρασή της ήταν να ξεσπάσει σε γέλια, καθώς προφανώς την εξέπληξε η παρουσία του αρουραίου. Παρόλα αυτά, όταν προσπάθησε να σηκωθεί, αντιμετώπισε μια μικρή δυσκολία λόγω της ουράς της γοργόνας, που δεν της επέτρεπε να κινηθεί ελεύθερα.

Ωστόσο, η Σακίρα δεν πτοήθηκε και αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ. Ανέβασε το απόσπασμα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ακόμα και οι γοργόνες έχουν τις δικές τους περιπέτειες!». Με αυτόν τον τρόπο, μοιράστηκε το αστείο συμβάν με τους θαυμαστές της, αποδεικνύοντας πως η ίδια διαθέτει αυτοσαρκασμό και ανεπιτήδευτη φυσικότητα.

Δείτε το βίντεο εδώ!