Σεισμικές δονήσεις προκάλεσε το δημοσίευμα της Daily Mail αφού αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες για το διαζύγιο των Μίνωα και Μαρί Κυριακού! Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως ο πρώτος κατηγορεί την πρώην σύζυγό του “ότι εγκατέλειψε τη χώρα με κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών χρησιμοποιώντας το προσωπικό του jet”!

Screenshot 2017-03-19 16.57.10

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν εξελίξει μία μεγάλη δικαστική διαμάχη αφού θα πρέπει να μοιραστούν οικογενειακά πολύτιμα αντικείμενα, μία διαδικασία που θα είναι χρονοβόρα και στην οποία εμπλέκονται οίκοι δημοπρασιών! Και αυτό γιατί οι δικηγόροι του Έλληνα μεγιστάνα κατηγορούν την 45χρονη Μαρί πως στις 8 Φεβρουαρίου απαίτησε από τον πιλότο της οικογένειας να τη μεταφέρει στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κυρίου Κυριακού. Και δεν ήταν μόνη! Μαζί της είχε τέσσερις βαριές αποσκευές και όπως είπε ο πιλότος όταν κοίταξε μέσα στη μία τσάντα είδε ότι ήταν «γεμάτη με πολύτιμα αντικείμενα»!
Ουσιαστικά την κατηγορούν πως πούλησε σε δημοπράτες και σε κοσμηματοπωλεία ορισμένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια της συλλογής του Μίνωα Κυριακού η οποία ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει από κοσμημάτα και αργυρά είδη, μέχρι κρύσταλλα και χαλιά. Συγκριμένα αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά Κυριακού πως λείπουν είναι χρυσά και ασημένια και έχουν πετράδια με διαμάντια. Χαρακτηριστικά μάλιστα λένε η κυρία Κυριακού έφυγε από την Αθήνα με αποσκευές βάρους 70 κιλών αλλά όταν επέστρεψε στην Αθήνα ζύγιζαν 10 κιλά!
Σίγουρα θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά γι’ αυτή την υπόθεση τις επόμενες μέρες!