Ο Salt Bae, γνωστός και ως Nusret Gökçe, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα εστιατόριά του, και αυτό οδήγησε σε μείωση των τιμών στο μενού του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Marca”. Το γνωστό Nurs-Et Steakhouse στη Νέα Υόρκη προσφέρει ήδη ένα μενού με τιμή μόλις 39 ευρώ!

Από το 2019, η σελίδα του εστιατορίου στο Instagram έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια, και έχει γίνει πρωτοσέλιδο λόγω των υψηλών τιμών στο μενού του. Μια απόδειξη ενός πελάτη από ένα από τα εστιατόριά του έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού χρειάστηκε να πληρώσει 1.812 ευρώ, με τιμές όπως 630 ευρώ για μια μπριζόλα και 44 ευρώ για τέσσερα Red Bull.

Τώρα, ο Salt Bae εκπλήσσει τους πάντες προσφέροντας ένα πολύ προσιτό μενού. Προσφέρει ένα συγκεκριμένο μεσημεριανό μενού που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή, το οποίο περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο με τιμή 39 ευρώ ανά άτομο. Επιπλέον, παρέχεται ένα άλλο μενού με μπιφτέκι και πατάτες τηγανιτές στην τιμή των 45 ευρώ, ενώ υπάρχει επιλογή ορεκτικών, όπως καπνιστό μοσχάρι και μπριζόλα ταρτάρ, με κόστος 35 ευρώ. Το νέο μενού περιλαμβάνει επίσης μια σειρά σούσι, όπως τεμπούρα γαρίδας και nigiri με αβοκάντο και σολομό, τα οποία κοστίζουν περίπου 23 έως 28 ευρώ για τέσσερα κομμάτια.

Είναι προφανές ότι ο Salt Bae έγινε διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2017 λόγω των βίντεο που δείχνουν τον τρόπο που αλατίζει τα φαγητά του, με αποτέλεσμα να έχει πάνω από 38 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Ωστόσο, με το υποκατάστημά του Nurs-Et στη Νέα Υόρκη να πρόκειται να κλείσει σύντομα και το εστιατόριό του στο Λονδίνο να αντιμετωπίζει μεγάλο αριθμό αρνητικών κριτικών, φαίνεται ότι η επιχείρηση του Salt Bae μπορεί να βρίσκεται σε κρίση…

Διάβασε επίσης:

Τελικός Survivor All Star: Σήμερα η μεγάλη “μάχη” για τις 100.000 ευρώ!