Όλες οι γυναίκες, λίγο πολύ, ονειρεύονται την τέλεια πρόταση γάμου! Με σαφείς επιρροές από το Hollywood, περιμένουν τον “ιππότη” να στήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό, να βρει το καλύτερο δαχτυλίδι και κυρίως τα σωστά λόγια που θα οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας και στο “έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”!

Οι περισσότερες γυναίκες, βέβαια, δεν έχουν αυτή την τύχη! Οι άντρες συνήθως διαθέτουν πιο απλό σκεπτικό και αρκούνται συχνά στην απλή ερώτηση: “Θέλεις να με παντρευτείς”; Υπάρχουν και κάποιοι όμως που προχωρούν ένα βήμα παραπέρα. Γι’ αυτό το λόγο βέβαια γίνονται και θέμα στα social media!

Ένα δαχτυλίδι που περίμενε στο κουτί για 3 χρόνια

Η ιστορία του Ellan και της Molly έγινε viral και όχι τυχαία. Ο Ellan σε σύντομο χρονικό διάστημα 8 μηνών κατάλαβε ότι θέλει να παντρευτεί την κοπέλα του.  Δεν ήξερε όμως ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Σε μια εκδρομή τους στο Seattle επισκέφτηκαν ένα vintage κοσμηματοπωλείο. Η κοπέλα δοκίμασε ένα δαχτυλίδι που της άρεσε. Γυρνώντας στο σύντροφό της του είπε ότι αν ποτέ θελήσει να την παντρευτεί, να της αγοράσει ένα τέτοιο δαχτυλίδι. Την επόμενη μέρα ο Ellan επέστρεψε κρυφά στο κατάστημα και αγόρασε το δαχτυλίδι με το σμαράγδι που άρεσε στη Molly. Το κράτησε σε ένα μικρό κουτάκι πίσω από το κρεβάτι τους. Δεν είχε ιδέα πότε θα της το δώσει για περισσότερα από 3 χρόνια. Το ζευγάρι κοιμόταν σε απόσταση “αναπνοής” από το δαχτυλίδι. Η Molly πίστευε ότι το δαχτυλίδι αποτελούσε μια παλιά ανάμνηση.

Σε ένα ταξίδι προς την Ιαπωνία που έκαναν μαζί, το δαχτυλίδι βγήκε επιτέλους από την κρυψώνα. Μπήκε στην τσέπη του Ellan και πήγε βόλτα στα χιόνια. Αγχωμένος μη χάσει το δαχτυλίδι στο χιονοδρομικό που βρίσκονταν, ζήτησε από τη Molly να σταματήσουν για να βγάλουν μια φωτογραφία. Ο Ellan έβγαλε τον εξοπλισμό του σκι που φορούσε. Η Molly απόρησε. Τον είδε να βγάζει το δαχτυλίδι από την τσέπη και να γονατίζει. Της είπε πόσο την αγαπά και φυσικά δέχτηκε να τον παντρευτεί! Η Molly έπαθε εγκεφαλικό μόλις είδε το δαχτυλίδι που της άρεσε πριν από 3,5 χρόνια!