Η σχέση από απόσταση ποτέ δεν είναι εύκολη. Ειδικά όταν το ημερολόγιο δείχνει 14 Φεβρουαρίου, η μελαγχολία μπορεί εύκολα να σε καταβάλει. Προτού τα βάψεις μαύρα, σκέψου το εξής: Επειδή είσαι μακριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο, αυτό δε σημαίνει πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δε μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Όμως φέτος λίγο πολύ όλοι θα βρεθούν στην ίδια κατάσταση λόγω πανδημίας. Γι’ αυτό πιάσε μολύβι και χαρτί! Ήρθε  ώρα να σημειώσεις τις επιλογές σου και να περάσετε μια ημέρα που θα μείνει και στους δύο αξέχαστη!

-Συναντηθείτε στη θάλασσα

Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πήγαινε σε μια παραλία και ζήτησε από τον αγαπημένο σου να κάνει το ίδιο. Αν δεν έχεις κοντά θάλασσα, μας κάνει και το βουνό. Πάρτε μαζί σας από ένα γλυκό και προσποιηθείτε ότι γιορτάζετε παρέα.

-Πειραματιστείτε με ένα ερωτικό βοήθημα

Άγιος Βαλεντίνος χωρίς σεξ αποτελεί οξύμωρο σχήμα. Διασκεδάστε μαζί κατεβάζοντας μια από τις εφαρμογές με sex toys και vibrators που κυκλοφορούν για κινητά. Ακόμα κι αν δεν σβήσουν τη φωτιά, σίγουρα θα γελάσετε.

-Δείτε μαζί μια ταινία

Βρείτε μια ώρα που και οι δύο θα είστε σπίτι. Επιλέξτε μια ταινία και βάλτε τη να παίζει ταυτόχρονα. Κρατήστε ανοιχτή την κάμερα, για να μπορείτε να ανταλλάσσετε σχόλια κατά τη διάρκεια και να βλέπετε ο ένας τον άλλον.

-Φτιάξε μια λίστα στο Stotify και στείλε την στον αγαπημένο σου

Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις όλα τα τραγούδια που έχουν νόημα για σένα και τη σχέση σου. Είναι μια ρομαντική κίνηση απόλυτα προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.

-Κανονίστε δείπνο μέσω Skype

Η σχέση από απόσταση δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να φάτε και μαζί. Φτιάξτε ο καθένας το αγαπημένο του φαγητό. Τοποθετήστε το μπροστά από την κάμερα και βγείτε ένα (ψηφιακό) ραντεβού.

-Φτιάξε ένα ρομαντικό βίντεο

Το περιεχόμενο είναι στη δική σου κρίση. Μπορείς να τραγουδήσεις, να χορέψεις, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή να διαβάσεις κάτι που έγραψες για την περίσταση. Σίγουρα θα εκτιμήσει την προσπάθεια.

-Στείλε ένα δέμα

Ένα δώρο δε χρειάζεται να είναι ακριβό, για να είναι καλό. Αν πιάνουν τα χέρια σου, φτιάξε κάτι μόνος-η σου και στείλε το στο ταίρι σου που βρίσκεται μακριά. Θα δείξεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά και θα το εκτιμήσει σίγουρα.

-Φρόντισε να είσαι το πρώτο πρόσωπο που θα μιλήσει το πρωί και το τελευταίο που θα καληνυχτίσει το βράδυ

Ξύπνα λίγο νωρίτερα εκείνη τη μέρα και τηλεφώνησε στο άλλο σου μισό. Θα είναι ωραίο να ξεκινήσει η μέρα σας με ρομαντική διάθεση και στη συνέχεια να πάει ο καθένας στη δουλειά του.