Η Σελένα Γκόμεζ μοιράστηκε πρόσφατα μια παλιότερη φωτογραφία της στα 21 της, φορώντας μπικίνι. Αντί να επικεντρωθεί στην επίτευξη μιας συγκεκριμένης εικόνας του σώματος, αναλογίστηκε πώς έχει αλλάξει το σώμα της με τα χρόνια. Η Σελένα Γκόμεζ συνέκρινε μια φωτογραφία από το 2013 με μια πιο πρόσφατη από το ταξίδι της στο Κάμπο Σαν Λούκας το 2023, αναγνωρίζοντας ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Σε ένα θετικό μήνυμα κατά του body shaming, η Γκόμεζ αναφέρθηκε στην κριτική που αντιμετώπισε στα social media μετά την επέμβαση για τον λύκο. Μίλησε για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχουν για τα σώματα των γυναικών και πώς αυτό επηρέασε την αυτοεκτίμησή της. Παρά τις προκλήσεις, η Γκόμεζ τόνισε ότι δεν είναι τέλεια αλλά είναι περήφανη για αυτό που είναι.

Η ψυχική υγεία είναι προτεραιότητά της

Το 2022, η ηθοποιός και τραγουδίστρια μοιράστηκε το focus της  στην ψυχική υγεία και ευεξία. Συμβουλεύοντας τους θαυμαστές της να δώσουν προτεραιότητα στην ψυχική τους υγεία, ανέφερε δραστηριότητες όπως η μουσική, το γράψιμο και ο χρόνος με τους φίλους και την οικογένεια ως πηγές ευτυχίας. Η Γκόμεζ τόνισε τη σημασία του να περιβάλλει τον εαυτό της με θετικότητα και ευτυχία. To 2018 έπαθε ψύχωση, νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή. Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής της.

Αναγνωρίζοντας τα ερεθίσματα που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχική της υγεία, η Γκόμεζ εξήγησε ότι η επίγνωση τη βοηθά να ανταπεξέλθει καλύτερα. Τόνισε τη σημασία της εφαρμογής δεξιοτήτων και εργαλείων αντιμετώπισης που έχει μάθει με την πάροδο του χρόνου. Παραμένοντας συντονισμένη με τα συναισθήματά της, αισθάνεται καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να διατηρήσει μια ξεκάθαρη νοοτροπία.

Το μήνυμα της Σελένα Γκόμεζ ενθαρρύνει την αποδοχή του εαυτού, την ανθεκτικότητα κατά της ντροπής του σώματος και την ιεράρχηση της ψυχικής ευεξίας. Το ταξίδι της αντανακλά τη σημασία του να αγκαλιάζει κανείς τη μοναδικότητά του και να βρίσκει τη χαρά στις θετικές επιρροές.

Διάβασε επίσης:

Demi Moore: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Feud Red Carpet!