Ο Slimane, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη Eurovision 2024, ο γνωστός Γάλλος τραγουδιστής, πρόκειται να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Θα τραγουδήσει στο Θέατρο Παλλάς, σηματοδοτώντας την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας.

Καλλιτεχνική πορεία και επιτυχίες

Ο Slimane έχει καταφέρει να πουλήσει 2 εκατομμύρια προσωπικά άλμπουμς, να προσελκύσει 1 εκατομμύριο θεατές στα σόου του και να καταγράψει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 5 μουσικά βραβεία NRJ και ένα Victoire de la Musique, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία και την αναγνώριση του.

Η καθηλωτική παρουσία του στη Eurovision

Η εκπροσώπηση της Γαλλίας από τον Slimane στη φετινή Eurovision ήταν συγκλονιστική. Η ερμηνεία του στο ερωτικό τραγούδι «Amour» κέρδισε τις καρδιές του ευρωπαϊκού κοινού και έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού. Στην Ελλάδα, το τραγούδι έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια streams, αποδεικνύοντας την αγάπη του ελληνικού κοινού προς τον Slimane.

Ο Slimane ευχαρίστησε δημόσια την Ελλάδα για το βραβείο που έλαβε λόγω των επιτυχιών του τραγουδιού «Amour» στη χώρα μας. Το ελληνικό κοινό του δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του, κάνοντάς τον ιδιαίτερα αγαπητό.

Έναρξη παγκόσμιας περιοδείας το 2025

Ο Slimane ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του στις αρχές του 2025 και θα εμφανιστεί στο Θέατρο Παλλάς στις 15 Φεβρουαρίου 2025. Η μουσική του εκφράζει συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια και προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους ακροατές του.

Από το «The Voice» στις μεγάλες σκηνές

Ο Slimane έγινε γνωστός κερδίζοντας την 5η σεζόν του γαλλικού «The Voice» στις 14 Μαΐου 2016. Από τα πρώτα του βήματα στα πιάνο μπαρ του Paris Pigalle μέχρι τις sold-out συναυλίες του στο ARENA, ο Slimane έχει αναδείξει το ταλέντο και το πάθος του.

Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε

Οι εμφανίσεις του Slimane χαρακτηρίζονται από δύναμη, ευαισθησία και αγάπη, δημιουργώντας μια βαθιά συναισθηματική σχέση με το κοινό του. Μην χάσετε την ευκαιρία να τον δείτε ζωντανά στο Θέατρο Παλλάς στις 15 Φεβρουαρίου 2025. Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Εισιτήρια διαθέσιμα ΕΔΩ.