Έκπληκτικές αποκαλύψεις έχουν έρθει στο φως σχετικά με την τραγωδία που βίωσε η Μαντόνα, καθώς βρέθηκε σε σημείο κοντά στον θάνατο. Η βασίλισσα της ποπ μεταφέρθηκε επειγόντως σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αντιμετώπιζε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές του RadarOnline.com, όταν η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη και αδύναμη να ανταποκριθεί στα ερεθίσματα στις 24 Ιουνίου, φαίνεται ότι της δόθηκε ένεση NARCAN για να σωθεί.

Τί είναι το NARCAN;

Το NARCAN είναι μια επείγουσα ιατρική αγωγή που συνήθως χρησιμοποιείται για να αντιστρέψει τις ζωτικής σημασίας επιπτώσεις μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, χρησιμοποιείται επίσης για την αποκατάσταση της αρτηριακής πίεσης κατά τη διαχείριση του σηπτικού σοκ, που υποτίθεται ότι υπέστη η Μαντόνα.

Το NARCAN αναγνωρίζεται για την ικανότητά του να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά τη διαχείριση του σηπτικού σοκ, επειδή κατά τη διάρκεια αυτού του καταστατικού η αρτηριακή πίεση μειώνεται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Το RadarOnline.com τονίζει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η Μαντόνα χρειάστηκε το NARCAN λόγω αρνητικών επιπτώσεων από οποιαδήποτε χρήση ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπός της Μαντόνα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επ’ αυτού.

Κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων στιγμών, υπήρχαν αναφορές ότι οι άνθρωποι γύρω της είχαν ειπωθεί να προετοιμαστούν για το χειρότερο. Αυτή τη στιγμή, η Μαντόνα έχει αναρρώσει αρκετά, αλλά όχι πλήρως. Προσαρμόζεται στο σπίτι της και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη περαιτέρω λεπτομέρειες για την εμπειρία της αυτή.