Θυμάστε τις εποχές που κάποια φίλη μας θα πήγαινε ταξίδι στο εξωτερικό και της ζητούσαμε να μας φέρει δώρο κάτι από τα KIKO Milano; Τα αγαπημένα ιταλικά καλλυντικά σε σούπερ προσιτές τιμές; Ε, τώρα που η KIKO έχει και φυσικό κατάστημα στην χώρα μας (στο The Mall στο Μαρούσι) και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kikocosmetics.gr οι μέρες αυτές αποτελούν παρελθόν.

Ένα από τα best-seller προϊόντα του ιταλικού brand που ιδρύθηκε το 1997, είναι οι mascara του. Και τι μάθαμε από το newsletter τους; Ότι μέχρι 21/3 υπάρχει προσφορά όπου όλες οι mascara στο e-shop κοστίζουν μόνο 4.99€! Εγώ προσωπικά, δεν άντεξα και παρήγγειλα τρεις και η παραγγελία μου ήρθε μέσα σε λίγες εργάσιμες.

Μάλιστα, οι αγορές άνω των 35€ είναι με δωρεάν μεταφορικά.

Ποιες mascara της KIKO Milano προτείνω; 

Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες mascara της Kiko. Δεν έχω ούτε πυκνές, ούτε μακριές βλεφαρίδες οπότε έχω μάθει πως να τις αναδεικνύω. Γι’αυτό όταν θέλω να ξεχωρίζουν οι βλεφαρίδες μου, παίζω πάντα με τον όγκο. Ιδανική για αυτό είναι η μάσκαρα Extra Sculpt Volume Mascara.

kiko mascara

Για extra εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ και λευκή μάσκαρα από κάτω, σαν την Building Base Coat Mascara.

kiko mascara

Πολλές φορές τις συνδυάζω με αυτήν την μάσκαρα, την Lengthening Top Coat Mascara, που στοχεύει συγκεκριμένα στο μήκος των βλεφαρίδων.

kiko mascara

Γενικά, προσέχω τις βλεφαρίδες μου, έτσι χρησιμοποιώ συνήθως και κάποια θεραπεία. Τελευταία, έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη με την Pro Gel Mascara η οποία έχει καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο και σύμπλεγμα K2prolash. Δίνει πολύ φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα, οπότε την χρησιμοποιώ για τις καθημερινές και τα πρωινά.

Όταν δεν φοράω eyeliner ή σκιές ματιών, χρησιμοποιώ πάντα μία πολύ μαύρη μάσκαρα ώστε να τα τραβάει τα βλέμματα, σαν την κατάμαυρη DARKER MASCARA.

Τέλος, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, θέλω και μία αδιάβροχη μάσκαρα στην συλλογή μου, σαν την STANDOUT VOLUME WATERPROOF MASCARA, που προσφέρει και τέλειο όγκο για βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν.

Όλες είναι στα 4.99€ – Εσείς ποια mascara KIKO Milano θα πρωτοβάλετε στο καλάθι σας με την προσφορά;