Μπορεί ο Leonardo DiCaprio να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς στον πλανήτη, όμως, έχει γίνει σαφές, ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για μια γυναίκα που θέλει να ανοίξει… σπίτι. Ο διάσημος σταρ έχει αρκετά βεβαρυμμένο παρελθόν, όσον αφορά τις σχέσεις του. Έχει γίνει πρακτικά ανέκδοτο το γεγονός ότι χωρίζει όλες τις αγαπημένες του στην ηλικία των 25 περίπου ετών, κάτι που επανέλαβε με μαθηματική ακρίβεια και στην περίπτωση της Camila Morrone πολύ πρόσφατα!

Μπορεί ο χωρισμός να είναι ακόμα “φρέσκος”, όμως οι φήμες στο Hollywood έχουν αρχίσει ήδη να… οργιάζουν! Προφανώς έχουμε νέο ειδύλλιο και μάλιστα αρκετά… hot. Ο αγαπημένος Leonardo φαίνεται να έχει έρθει αρκετά κοντά με τη γνωστή Gigi Hadid, αφού οι δυο τους βρέθηκαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στην εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη σε πάρτι στο Soho που διοργάνωσαν οι φίλοι του DiCaprio Richie Akiva και Darren Dzienciol. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν απαθανατίζουν το ζευγάρι σε μια ιδιωτική συνομιλία και μάλιστα ο ηθοποιός φαίνεται να κρατά το χέρι του πασίγνωστου μοντέλου.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Gigi Hadid κέρδισε την προσοχή του DiCaprio επειδή είναι συγκροτημένη, έχει ένα παιδί και είναι αρκετά ώριμη για την ηλικία της. Για να δούμε θα καταφέρει μια γυναίκα άνω των 25 να κατακτήσει την… καρδιά του!

Διαβάστε επίσης:

Τα μυστικά ομορφιάς των celebrities που φυσικά δεν πιστεύει… κανείς! | Thats Life. Life as it is!