Αρκετά έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τα μέσα η Κολομβιανή σταρ Σακίρα. Από τη μια πλευρά, η απιστία του Πικέ, που οδήγησε στο χωρισμό τους, έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια και από την άλλη πλευρά το σκάνδαλο για φοροδιαφυγή που εμπλέκει την τραγουδίστρια αποτέλεσε θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων παγκοσμίως.

Η Σακίρα αναμένεται να δικαστεί στην Ισπανία για φοροδιαφυγή, αφού κατηγορείται ότι απέκρυψε έσοδα ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ από την εφορία μεταξύ 2012-14, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικαστικών αρχών. Προς το παρόν, δεν έχει γνωστή η ημερομηνία της δίκης, παρόλα αυτά έχει διαρρεύσει ότι η Σακίρα ζούσε στην Ισπανία από το 2011, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Διατήρησε όμως τη φορολογική έδρα της στις Μπαχάμες, που αποτελούσε φορολογικό παράδεισο μέχρι το 2015.

Η 45χρονη σήμερα τραγουδίστρια δηλώνει αθώα πάντως και αρνήθηκε να προχωρήσει σε συμφωνία με την εισαγγελία, προκειμένου να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά. Το πρόβλημα είναι ότι η άρνηση της Σακίρα να παραδεκτή την ενοχή της, πλέον την φέρνει αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να της επιβληθεί πρόστιμο 24 εκατ. ευρώ και ποινή κάθειρξης 8 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Οργιάζουν οι φήμες! Κάτι ψήνεται με τους Brad Pitt και Emily Ratajkowski