Πρόσφατα, η Paula Badosa έκανε μια ανακοίνωση-έκπληξη, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους μετά από περίπου έναν χρόνο. Παρά το γεγονός ότι έως πρότινος φαινόταν ότι η σχέση τους ήταν ακλόνητη παρά τις πιθανές επαγγελματικές προκλήσεις, φαίνεται πως δεν κατάφεραν να υπερβούν κάποιες διαφορές τους, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους fans τους. Η Badosa ανακοίνωσε μέσω ενός Instagram story πριν εκείνη και ο Τσιτσιπάς αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά να διατηρήσουν τη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους. Επίσης, ζήτησε από το κοινό να εκτιμήσει την απόφασή τους και ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την στήριξη που της έχουν προσφέρει ως τώρα.

Στο στόρι έγραψε:

«Μετά από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Το ζευγάρι εμφανιζόταν συχνά μαζί στα social media μέσα στα μέλια, όπου κοινοποιούσαν στιγμιότυπα της ευτυχίας και του έρωτά τους. Είχαν πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια μαζί, με το τελευταίο να είναι μια εκδρομή στο Miami, όπου είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν τον David Beckham.

Διάβασε επίσης:

Λήξη συναγερμού! Τσιτσιπάς-Μπαντόσα διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού!