Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε θέματα όπως το bullying, το ρούχο που δημιούργησε για την Ανδρομάχη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στην φετινή Eurovison και στο ριάλιτι My Style Rocks.


Σχετικά με το φαινόμενο του bullying ο ίδιος ανέφερε πως είχε υποστεί όταν ήταν μικρό στην Κύπρο.

«Το επίθετό μου για την Κύπρο ήταν κάπως περίεργο. Το “Κουδουνάρης” μπορεί κανείς να το ταυτίσει με τα κουδούνια, οπότε μικρός δέχτηκα επίθεση για αυτό. Μια συμμαθήτριά μου με έκανε να νιώσω άσχημα, γιατί μου είχε πει ότι στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με το επίθετό μας και με το δικό μου θα γελάνε όλοι. Το είπα στον πατέρα μου και μου απάντησε ότι όταν θα λένε “Κουδουνάρης”, όλοι θα καταλαβαίνουν για ποιον μιλάνε. Ένιωσα μοναδικός τότε».

Επίσης μίλησε και για μια δύσκολη οικονομικά περίοδο που είχε περάσει στην ζωή του.

«Είχα βιώσει μια περίοδο χωρίς καθόλου χρήματα. Δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου. Έμπαινα στα λεωφορεία και στεκόμουν κοντά στην πόρτα, ώστε να μπορώ να φύγω γρήγορα, αν μπει ελεγκτής»

Σχετικά με το ρούχο που δημιούργησε για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovison είπε «Ήταν μεγάλη μου τιμή. Την Ανδρομάχη τη γνώριζα σαν καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Μου άρεσε στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που της έραψα, θα το κρατήσει για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω κι ακούστηκε αλλιώς ήταν ότι οι σχεδιαστές συνηθίζουν να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα, για τα οποία δεν έχουν λάβει αμοιβή. Εγώ έκανα με μεγάλη μου χαρά το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμετοχή».


Τέλος μίλησε και για το τηλεοπτικό ριάλιτι My Style Rocks, λέγοντας οτι την αρχή ήταν πολύ αρνητικός για την συμμετοχή του.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός. Δεν πίστευα ότι είχα κάποια θέση στην τηλεόραση. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού και δοκιμαστικά, που πήγαν καλά, ξεκίνησα χωρίς καν να το καταλάβω. Ήμουν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Χάρη Χριστόπουλο και το διασκεδάσαμε πραγματικά. Μας έκλεισαν αμέσως»

Σχετικά με το ριάλιτι πρόσθεσε: «Αντίπαλο πρόγραμμα του My Style Rocks με διεκδίκησε με περισσότερα χρήματα. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως η τηλεόραση και η μόδα, οι προτάσεις γίνονται πάντα με κάποιο κίνητρο Δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν έχω πρόταση από άλλο ριάλιτι. Θα ήθελα να είμαι ξανά στο My Style Rocks».