Το νέο επεισόδιο χθες του Maestro μας καθήλωσε ξανά. Έχει πάρει φωτιά το twitter με την ερωτική σκηνή στο πιάνο, με τον Ορέστη και την Κλέλια “να ζουν” τον πάθος που καταπιέζουν. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όμως έκανε plot twist αφού δεν ήταν η «πραγματικότητα» αλλά μια φαντασίωση του Ορέστη,  όταν του πρότεινε η Κλέλια να πάνε να συνεχίσουν το τραγούδι τους στο ωδείο.

To άκρως συγκινητικό τρίτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατέκτησε για μία ακόμη εβδομάδα την κορυφή, καταγράφοντας 25,8% στο σύνολο του κοινού και 24,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.  Σε νεαρές γυναίκες το «Maestro» σημείωσε ποσοστό 40,5%. Υψηλή ήταν και η κάλυψη, που άγγιξε τους 1.772.445 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι κριτικές ήταν πάλι διθυραμβικές και τα σχόλια των χρηστών στα social media εγκωμιαστικά τόσο για τις ερμηνείες, όσο και για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σειράς.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έχει φτάσει τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Χθες το βράδυ, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.  Το τρίτο επεισόδιο του «Maestro» ανέβηκε στο megatv.com και το Μega Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, και ήδη έχει σημειώσει περισσότερες από 100.000 προβολές, σε λιγότερες από 10 ώρες.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του «Μaestro» Podcast έχουν ξεπεράσει, αθροιστικά, τις 800.000 ακροάσεις. Το τρίτο επεισόδιο, με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast βρίσκεται στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts.

Μια σειρά που απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να ταράξει τα νερά και να μείνει στην ιστορία.