Διανύουμε την πολύχρωμη, ευωδιαστή και χαρούμενη εποχή του χρόνου, την άνοιξη, και το Πάσχα είναι προ των πυλών. Η διάθεσή μας είναι γιορτινή και ανεβασμένη και γιορτάζουμε μαζί σας με έναν super διαγωνισμό σε συνεργασία με την αγαπημένη μας PLAYMOBIL.

Δύο τυχεροί/-ες φίλοι/-ες μας έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα Citroën 2CV και να οδηγηθούν στα μονοπάτια που φτιάχνει η φαντασία τους.

Μπορείτε να ταξιδέψετε με ένα εμβληματικό Γαλλικό αυτοκίνητο με χαρακτηριστικό σχήμα στο σασί του, που κουβαλάει αναμνήσεις από άλλες εποχές γεμάτες λουλούδια και ανεμελιά. Στη συσκευασία, μαζί με τον Γάλλο τροχονόμο, τον αγρότη και την οδηγό θα βρείτε αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε το 2CV σας όπως προτιμάτε, ανταλλακτικούς προβολείς και πολλές χαριτωμένες λεπτομέρειες.

 

Το συλλεκτικό αυτό αυτοκίνητο της PLAYMOBIL είναι η ιδανική ευκαιρία να μάθουν οι μικροί και να θυμηθούν οι μεγάλοι! Μπορείτε να ταξιδέψετε στον χρόνο και να ακονίσετε την μνήμη σας αλλά και να δημιουργήσετε τις πιο δυνατές αναμνήσεις με το παιδί σας. Σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε ιστορίες και εικόνες από το παρελθόν και να ξεναγήσετε τα παιδιά σας σε μια vintage εποχή με στόχο να μάθει για το τότε μέσα από τις δικές σας αναμνήσεις και εμπειρίες.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Comment κάτω από το άρθρο (υποχρεωτικό το σχόλιο κάτω από το άρθρο)
  • Like στη σελίδα μας στο facebook 
  • Like στην σελίδα της Playmobil
  • Share στον διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)

Ο διαγωνισμός λήγει Τετάρτη 19 Απριλίου.

Ακόμα να λάβετε μέρος σε ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο με ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της ιστορίας που δεν είναι άλλο από το Citroën 2CV της PLAYMOBIL;

172 Σχόλια