Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο τους επιλέγουν να πάνε σε ένα reality επιβίωσης, όπως είναι το Survivor. Η απάντηση είναι ότι τα χρήματα είναι πολλά. Σε κάποιες περιπτώσεις πάρα… πολλά.

Ειδικά όσον αφορά την ομάδα των Διασήμων, οι αμοιβές που ακούγονται είναι πράγματι δελεαστικές, αφού ο Ατζούν μάλλον έχει βρει τον τρόπο να δελεάζει τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Weekend στο Open, ο πιο ακριβοπληρωμένος του φετινού Survivor είναι, όπως το περιμέναμε, ο Βαλάντης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαμβάνει 8.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που παραμένει στο νησί, ενώ τον ακολουθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με 6.000 ευρώ. Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή για κάθε εβδομάδα στην εκπομπή παίρνει 5.000 ευρώ.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, αμείβεται με 3.500 ευρώ την εβδομάδα. Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου φέρεται να έχει κάνει συμφωνία για 2.800 ευρώ, ενώ ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου έπαιρνε, πριν την αποχώρηση, 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας – Τρεις πεντανόστιμες συνταγές για να νιώσεις κι εσύ σαν Ιταλός!