Το Survivor 2024 επέστρεψε με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, το οποίο προβλήθηκε χθες φέρνοντας μαζί του τη δεύτερη αποχώρηση για φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι εξής: Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour, Νίκος Γκάνος. Πριν από τη συναρπαστική μονομαχία αποχώρησης, οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν έναν αγώνα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο. Οι Μαχητές κέρδισαν ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο για την επιβίωσή τους, ένα κιτ ψαρέματος, το οποίο αναμένεται να τους παρέχει τροφή και να διευκολύνει τις συνθήκες διαβίωσής τους στο νησί.

Στον αγώνα που κρίθηκε η νίκη, ο Άγγελος των Μπλε αναμετρήθηκε με τον Αλέξη των Κόκκινων, και με εξαιρετική απόδοση κέρδισε με 3 στα 3, καθιερώνοντας την ομάδα του ως νικήτρια. Έτσι, οι Μαχητές απέσπασαν το πολύτιμο εξοπλισμό, με τον Άγγελο να τον χρησιμοποιεί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Στη συνέχεια, ο Rob James Seymour και ο Αλέξης Παππάς αντιμετώπισαν την πίεση των υπολοίπων. Πρώτος αποχώρησε ο Παππάς, ενώ δεύτερος, παρά τις προβλέψεις, ήταν ο Rob. Αυτή η ανατροπή συνέβη παρά τις προσδοκίες πολλών, που πίστευαν ότι ο Μπλε παίκτης δεν θα καταφέρει να επικρατήσει ενάντια στους ανταγωνιστές του.

Τέλος, οι δύο υπόλοιποι Κόκκινοι, Παύλος Παπαδόπουλος και Νίκος Γκάνος, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον, με τον Παύλο να αποχωρεί από το Survivor 2024.

Διάβασε επίσης:

Παίκτης MasterChef άφησε τις κατσαρόλες και έγινε nail artist!