Το Survivor πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του και φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Η παίχτρια που αποχώρησε είναι η  Βρισηίδα Ανδριώτου, από την Μπλε ομάδα η οποία ήταν η 5η φορά που βρέθηκε προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Ακόμα και αν τα βρήκε με τον Σπύρο Μαρτίκα εκείνος μίλησε στην κάμερα λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα φύγει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε, «Σαφώς και δεν θα αδικήσω καμία καλή παίκτρια εξυπηρετώντας κανενός τα συμφέροντα και σαφώς δεν θα αδικήσω κανέναν για να εξυπηρετήσω κανενός συμφέρον. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει η αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά».

Την στιγμή της αποχώρησης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της φίλης της. Η ίδια είπε πριν αποχωρίσει, «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά».

Με τι ποσό έφυγε όμως από το νησί η Βρισηίδα, μιας και βρισκόταν από την αρχή στο παιχνίδι επιβίωσης. Με βάση πληροφορίες το μοντέλο έφυγε με περίπου 70.000 ευρώ, αφού έπαιρνε 2.800 ευρώ την εβδομάδα.