Στο Survivor πρόκειται να δούμε σοκαριστικές αλλαγές που δεν περιμένουμε! Αλλάζουν εντελώς οι κανόνες και σίγουρα περιμένουμε να δούμε πολλές ανατροπές!

O Acun Ilicali εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» και μίλησε για το παιχνίδι επιβίωσης και τις τεράστιες αλλαγές που θα έχει. Η πρεμιέρα είναι στις 7 Ιανουαρίου και η βασική αλλαγή αφορά τον τρόπο που θα γίνονται οι ψηφοφορίες αφού το κοινό δεν θα συμμετέχει πια σε αυτήν!

Συγκεκριμένα ο τούρκος παραγωγός είπε:

«Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Ναι, θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε. Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών».

Η Φαίη Σκορδά δεν αφήνει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor και ο Acun Ilicali είπε: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση, αλλά φυσικά θα χαιρόμασταν να ήταν στο show. Αλλά δεν θέλω να διαταράξω τις σχέσεις τους, οπότε το σέβομαι».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Διάβασε επίσης:

Χωρισμοί σοκ για το 2023 στην showbiz!