Σιγά σιγά έρχεται αυτή η ονειρεικ-εεεεχμ λυπητερή εννοώ, στιγμή που  ξεκινάει η σχολική χρονιά και πρέπει να στείλεις το βλαστάρι σου στο σχολείο. Εκεί, λοιπόν, που του ετοιμάζεις την τσάντα – από το προηγούμενο βράδυ πάντα – παρατηρείς ότι η τσάντα τού δεν είναι ωραία ή ότι είναι κλασσική και βαρετή. Εμείς εδώ στο That’s Life, επειδή θέλουμε τα βλαστάρια μας να είναι τα πιο cool παιδιά του σχολείου – κάτι που θες και εσύ, φαντάζομαι – σου δείχνουμε 5 πανεύκολους τρόπους να μετατρέψεις την τσάντα του μικρού σου από βαρετή σε super duper uber cool και σικάτη τσάντα. Σημείωνε, και μη βαριέσαι!

 

1. Το αστείο τερατάκι

Κόψτε τα μάτια και τα δόντια από λευκό βινύλ υλικό, και ράψτε τα ή κολλήστε τα με logo στιγμής. Μην ξεχάσετε να σχεδιάσετε τα μάτια με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι!

 

2. Πόλκα dots

Κόψτε κύκλους διαφόρων μεγεθών από παλιές μπλούζες σε διάφορα χρώματα, και ράψτε τους ή κολλήστε τους παντού στην τσάντα του!

 

3. Ραφτά, ραφτά ΠΑΝΤΟΥ

Ίδια λογική με την προηγούμενη ιδέα, αλλά αντί για κύκλους, γεμίστε του την τσάντα με ραφτά π.χ. από τις αγαπημένες ΣΑΣ μπάντες! Extra points for style: επιλέξτε rock μπάντες!

 

4. Pom-poms!

Γεμίστε την ΟΛΗ με μικρά κρεμαστά pom-poms! Πάρτε ένα μεγάλο pom-pom, φτιάξτε μικρά pom-poms από αυτό και κολλήστε με logo παντού!!

 

5. Αστερισμοί για το αστέρι σου

Πάρε ένα άσπρο ανεξίτηλο μαρκαδοράκι, ζωγράφισε πρώτα τους μεγαλύτερους αστερισμούς ή κομήτες, και στη συνέχεια συμπλήρωσε το υπόλοιπο με μικρότερες κουκίδες.

 

Και που θα βρεις τις καλύτερες σχολικές τσάντες ; Μα φυσικά στα Καταστήματα Cosmote & Γερμανός!

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχονται με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις, τα προϊόντα τεχνολογίας που χρειάζονται, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Ειδικότερα, με κάθε αγορά Tablet αξίας 100€ και άνω, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο μια τσάντα πλάτης με γραφική ύλη, συνολικής αξίας 50€, ενώ με κάθε αγορά laptop, παίρνουν δώρα συνολικής αξίας 60€.

Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους έως τις 21/9 με κάρτες της Εθνικής Τράπεζαςκερδίζουν το 10% της αξίας των αγορών τους σε πόντους go4more.