Είναι πανέμορφη, κατάγεται από την Αιθιοπία και η ιστορία της έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους χρήστες των social media τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για τη “Μις Βέλγιο” 2021 Κεντίστ Ντελτούρ, η οποία επέστρεψε στην Αιθιοπία, όπου γεννήθηκε, για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Ντελτούρ μεγάλωσε ουσιαστκά χωρίς πατέρα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της με αυτό το παράπονο. Γεννήθηκε το 1997 και σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο. Στα 10 της υιοθετήθηκε από μια οικογένεια Βέλγων, καθώς η βιολογική της μητέρα είχε χάσει τη ζωή της από καρκίνο, όταν η Καντίστ ήταν περίπου 9 ετών.

Όπως δείχνει και η σχετική ανάρτηση στο Instagram, η κοπέλα συναντήθηκε με τον πατέρα της και τον αγκαλιάζει δακρυσμένη. Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πράξη του, λέγοντας πως τότε που την εγκατέλειψε ήταν φτωχός και δε μπορούσε να την ταΐσει. «Σαν παιδί με κατέστρεψε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ», αυτό δήλωσε η Μις Βέλγιο, ενώ γνώρισε και τα αδέρφια της, αφού ο πατέρας της παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kedist Deltour (@kedist_deltour)