Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες, όχι μόνο για το βρετανικό λαό, αλλά παγκοσμίως. Η αδικοχαμένη Λαίδη Ντι υπήρξε πρότυπο κομψότητας, αμεσότητας και ακόμη και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται το ανθρωπιστικό της έργο.

Η Νταϊάνα όμως, εκτός από μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν και μια εξαιρετική μητέρα. Όλοι θυμόμαστε τις τρυφερές στιγμές που περνούσε με τους γιους της Ουίλιαμ και Χάρι όταν ήταν παιδιά ή τις μέρες που τους συνόδευε στο σχολείο με τους παπαράτσι κατά πόδας.

Κι ενώ η τρυφερή φύση της πρώτης συζύγου του Καρόλου ήταν γνωστή, ένα νέο video που τη δείχνει μαζί με τους μικρούς πρίγκιπες το 1986 έγινε viral τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα ακυκλοφόρητο υλικό στο οποίο η Νταιάνα ακούγεται να λέει στον τετράχρονο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ που είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από μια κρυψώνα που είχε βρει, ότι «ο αδερφός του Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση».

Το video δημοσιεύτηκε από την «Daily Mail» προκαλώντας συγκίνηση στους Βρετανούς, οι οποίοι είδαν ξανά, μετά από χρόνια, την αγαπημένη τους πριγκίπισσα σε ανέμελες στιγμές.

Δείτε το video εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Δυο αλπάκα “υποστηρίζουν” τον Johnny Depp έξω απο το δικαστήριο