Σίγουρα τα πρωινά βιάζεσαι περισσότερο αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορείς να αφιερώσεις 2 λεπτά ώστε να προετοιμάσεις το δέρμα σου για το υπόλοιπο της ημέρας. Οι ισχυροί άνεμοι, η ακτίνες του ηλίου καθώς και η ρύπανση μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στο δέρμα σου και αυτό είναι επιζήμιο. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική, οι ρυθμοί γρήγοροι κι οι κίνδυνοι που απειλούν την επιδερμίδα σου πολλοί. Η έκθεση σε παράγοντες όπως οι αστικοί ρύποι, το Blue Light κι η UV ακτινοβολία, επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου και επισπεύδουν την διαδικασία γήρανσης. Μια κρέμα ημέρας μπορεί να κάνει θαύματα και αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που πρέπει να θυμάσαι κάθε πρωί ώστε να τη χρησιμοποιείς.

Προστατεύει το πρόσωπο
Ένα πλεονέκτημα μιας κρέμας ημέρας είναι το ότι σε προστατεύει από τον ήλιο κάτι που αυτόματα σε βοηθά καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις έναεπιπλέον προϊόν. Οι περισσότερες κρέμες προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου και έτσι δεν έχεις το άγχος ότι όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο δέρμα σου.

Είναι ιδανική βάση
Εάν σκοπεύεις μετά να φορέσεις make up τότε μπορεί να λειτουργήσει σαν μια τέλεια βάση. Η  χρήση της προετοιμάζει και θρέφει το δέρμα ακόμα και αν δεν φορέσεις μακιγιάζ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα αφήσει την επιδερμίδα σου τόσο απαλή.

Προστατεύει το δέρμα
Μια κρέμα ημέρας είναι κάτι περισσότερο από ένα στρώμα που μπορεί να λειτουργεί σαν βάση ή επειδή έχει αντηλιακή προστασία. Μπορεί και ενυδατώνει το δέρμα και αντιμετωπίζει άμεσα τις ατέλειες.

Αν λοιπόν είσαι σε αναζήτηση κρέμας τότε θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τη νέα σειρά Diadermine LiftSmart Defense.

Capture

 

Η νέα σειρά LIFT+ Smart Defense είναι η πρώτη σειρά από την Diadermine που προσφέρει εντατική προστασία από το Blue Light, την UV ακτινοβολία και την αστική ρύπανση· τους 3 σημαντικότερους και πλέον σύγχρονους εξωγενείς παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας. Η φόρμουλά της είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει προηγμένη προστασία από βλαβερούς εξωγενείς παράγοντες χάρη στα  Hyaluron Actives, γνωστά για την αποτελεσματική αντιγηραντική τους δράση, αλλά και το Detoxi Complex, ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και φίλτρων UV που εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τοξίνες.Προστατεύστε και θωρακίστε την επιδερμίδα σας από ρυτίδες κι άλλα σημάδια γήρανσης, όπως διχρωμίες ή κηλίδες, η αφυδάτωση και η έλλειψη βασικών αντιοξειδωτικών με την ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Lift+ Smart Defense.

Η κρέμα ημέρας Diadermine Lift είναι ο σύμμαχος σου για αποτελεσματική προστασία ενάντια στις ρυτίδες, τις τοξίνες & τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, θωρακίζει την επιδερμίδα από την επιβλαβή ακτινοβολία του Blue Light.