Ήρθε το καλοκαιράκι, γιούυυυυχούυυυυ! Θα πας επιτέλους διακοπές να αποσυμπιεστείς, αλλά καλό θα ήταν να μην αποκοπείς τελείως από τον πολιτισμό. Για να είσαι, λοιπόν, και ξεκούραστος/η και να παραμείνεις ενημερωμένος/η το καλοκαίρι σου, η συντακτική ομάδα του That’s Life σου προτείνει τα παρακάτω must-have gadgets για να έχεις μαζί σου το καλοκαίρι αυτό. Φύγαμε.

 

1. Smartphone

Γιατί να κουβαλάς μια τεράστια και πάνβαρη DSLR φωτογραφική, και όχι απλά ένα πολύ καλό Smartphone – το οποίο έχει και πολύ καλή κάμερα και το χρησιμοποιείς για την μουσική σου και ως GPS για τα ταξίδια σου; Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε είτε το Galaxy S10e, είτε το Galaxy S10, είτε το Galaxy S10+.

 

2. Ακουστικά

Γιατί ναι μεν θες να ακούς την μουσική σου, αλλά δεν θες και να ενοχλείς τους γύρω σου. Αν θες, λοιπόν, να ακούς όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά την μουσική σου, σου προτείνουμε τα Galaxy Buds.

 

3. Smart Watch

Γιατί μπορεί να μην είσαι σαν και εμένα, και να είσαι όντως fit. Αν, λοιπόν, θες να πηγαίνεις βόλτες, να κάνεις πεζοπορία, να τρέχεις ή γενικά να είσαι active, και να κρατάς κάπου στατιστικά όπως π.χ. αριθμό βημάτων, καρδιακούς παλμούς, χιλιόμετρα που έκανες και διάφορα άλλα, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Galaxy Active WatchΘα σου λύσει τα χέρια.

 

4. Tablet

Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσα από smartphone και laptop. Επίσης, η μεγάλη του οθόνη είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό και ξεκούραστο διάβασμα βιβλίων, λύσιμο sudoku, πλοήγηση στα social, παρακολούθηση σειράς και πολλά άλλα. Σου προτείνω, λοιπόν, το Galaxy Tab S5e.

 

Τα θες όλα; Τότε ετοιμάσου για σουπερ διαγωνισμό αφού με την αγορά ενός από τα Galaxy S10e, Galaxy S10 και Galaxy S10από 15 Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου – μπορείς να διεκδικήσεις είτε τα wearables είτε το tablet, προσφορά της Samsung Electronics Hellas. Κάθε εβδομάδα θα κληρώνονται 50 Galaxy Buds, 20 Galaxy Active Watch και 10 Galaxy Tab S5e, φτάνοντας συνολικά τα 560 δώρα μέχρι τις 31 Αυγούστου που ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός.

 

Γι’ αυτό λοιπόν μην αργείς. Ξεκίνα σωστά το καλοκαίρι σου!