Το σχοινάκι είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους τύπους άσκησης αλλά να ξέρεις είναι πάρα πολύ αποτελεσματική άσκηση. Και αν δεν με πιστεύεις, παρακάτω μπορείς να βρεις 4 οφέλη αυτής της γυμναστικής:

1. Καίει θερμίδες
Το σχοινάκι μπορεί να κάψει 200 έως 300 θερμίδες σε 15 λεπτά. Μπορεί δηλαδή να κάψει περισσότερες θερμίδες από το cardio, με ασκήσεις όπως το τρέξιμο ή η ποδηλασία.

2. Βελτιώνει τον συντονισμό
Το σχοινάκι απαιτεί κορυφαίο συντονισμό, ειδικά καθώς προχωράς σε πιο εξειδικευμένες ασκήσεις.

3. Μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού
Με τον βελτιωμένο συντονισμό από το σχοινάκι, θα είναι λιγότερο πιθανό να τραυματιστείς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

4. Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς
Το καρδιαγγειακό σου σύστημα θα δουλεύει πολύ καλύτερα αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις την συγκεκριμένη άσκηση.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε πριν ένα energy drink. Το δικό μας αγαπημένο δεν είναι άλλο από το Hell που έρχεται σε 2 νέες γεύσεις. Το νέο HELL Ice Cool Goji Berry έρχεται με τη συναρπαστική γεύση των εξωτικών βατόμουρων Goji, ενώ το Ice Cool Banana-Vanillia δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό που θα σας συναρπάσει. Βασισμένες πάντα στην εξαιρετική ποιότητα με την υπογραφή της HELL, οι νέες Ice cool γεύσεις είναι εδώ για να απογειώσουν τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Το HELL Ice Cool GojiBerry με την παγωμένη του εμφάνιση στο νέο Glacier Blue κουτάκι του και τη δροσερή γεύση του εξωτικού βατόμουρου Goji, θα απογειώσει την φαντασία σας και θα σας ταξιδέψει σε κάποια χιονισμένη κοιλάδα των Ιμαλαίων.

Το HELL Ice Cool BananaVanillia συνδυάζει την πολυαγαπημένη γεύση της μπανάνας με την μεταξένια υφή της βανίλιας, δημιουργώντας μια γευστική έκρηξη που ταιριάζει απόλυτα με τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Το HELL Ice Cool Banana-Vanillia έρχεται επίσης με παγωμένη εμφάνιση και θα το βρεις στη νέα συσκευασία Glacier Green.

 

Αυτά τα νέα ενεργειακά ποτά, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml, περιέχουν 5 είδη βιταμινών Β, ενώ δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά.