Για κάθε άντρα που λατρεύει το χειροποίητο κοστούμι, η διαδικασία του tailoring δεν αποτελεί μία απλή συμβατική διαδικασία αλλά ιεροτελεστεία. Ωστόσο, για τους μελλοντικούς γαμπρούς, η συγκεκριμένη συνθήκη φτάνει στο απόγειο! Ψύχραιμοι ή ρομαντικοί, κλασικοί ή τολμηροί, όλοι τους αναζητούν κάτι ξεχωριστό για μία τόσο σημαντική ημέρα.

‘’Κανείς όμως δεν εντυπωσιάζει θετικά εάν δεν είναι ο εαυτός του. Αυτό το κριτήριο αποτέλεσε το βασικό πυρήνα της σκέψης μας κατά τη διάρκεια εμπλουτισμού της Black Label συλλογής του οίκου μας. Η συλλογή που κυκλοφόρησε πρώτη φορά πριν δυο χρόνια, εμπνευσμένη από το μπλέ και το λευκό, τα κυρίαρχα χρώματα των Κυκλάδων, διανθίζεται φέτος με πέντε νέες προτάσεις που διευρύνουν τις επιλογές των μελλοντικών γαμπρών’’, δηλώνει ο Θοδωρής Αργυρόπουλος, Founder & Creative Director του οίκου.

Από την ανανεωμένη Black Label συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο διαχρονικές χρωματικές επιλογές του μαύρου & άσπρου που ενδείκνυται για κομψές formal εμφανίσεις χωρίς ρίσκο. Αν και οι αρχικές προτάσεις της συλλογής βασίστηκαν στο Αιγαιοπελαγήτικο μπλέ και το λευκό, οι φετινές προσθήκες των μπλε και γκρι tuxedo ήρθαν για να  ολοκληρώσουν την πιο καλοκαιρινή χρωματική παλέτα ένω για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τις κλασικές καλοκαιρινές χρωματικές επιλογές ή την ασφάλεια του μαύρου – άσπρου ο οίκος μας προτείνει το διακριτικά λαμπερό ροζ – χρυσό.

Μαύρο Tuxedo από ύφασμα Super 150’s, λευκό πουκάμισο (σμόκιν κολάρο και μαύρα κουμπιά), μαύρο μεταξωτό παπιγιόν και  λευκό μεταξωτό μαντήλι.

Λευκό σμόκιν σακάκι συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο (σμόκιν κολάρο και μαύρα κουμπιά) και μαύρο μεταξωτό παπιγιόν.

Μπλέ tuxedo από ύφασμα Super 140’s, λευκό πουκάμισο, μπλέ μεταξωτό πουκάμισο και λευκό μεταξωτό μαντήλι.

Γκρί ανοιχτόχρωμο κουστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, μπλέ  μεταξωτή γραβάτα και μεταξωτό μαντήλι με λαχούρια.

Ροζ χρυσό σακάκι συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο (σμόκιν κολάρο και μαύρα κουμπιά) και μαύρο μεταξωτό παπιγιόν.