Αγαπάμε τα παπούτσια και συνήθως θέλουμε να έχουμε πολλά στη ντουλάπα μας. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που θεωρούνται basic – όπως οι γόβες, οι μπότες και τα sneakers-, άσχετα από την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στην οποία μπορείς να τα αποκτήσεις. Υπάρχουν, όμως, και ζευγάρια, ή απλά σχέδια και χρώματα, που έρχονται και φεύγουν (αν δεν καταφέρουν να γίνουν basics!), με τη μόδα και τις τάσεις της.

Η φετινή, λοιπόν, χρονιά φέρνει, κατ’ αρχάς, μαζί της ένα ζευγάρι μπότες από τα 80s: τις ζαρωμένες μπότες (slouchy) και τα πρώτα ζευγάρια που εντοπίσαμε απ’ αυτή την κατηγορία πραγματικά μας ενθουσίασαν! Δίνουν απίστευτο στιλ και ξεχωρίζουν απ’ ό,τι φορούσαμε μέχρι σήμερα, σε ψηλή μπότα.

Από την άλλη, είναι οι slingbacks (οι γόβες δηλαδή με λουράκι στο πίσω μέρος, που της έκανε μόδα ο Οίκος Dior), αλλά και οι γόβες που αγκαλιάζουν το πόδι («γάντια»), αλλά και τα booties που θυμίζουν mules.

Ως προς τα χρώματα και τις υφές,  το κόκκινο και το λευκό χρώμα (πρέπει να) είναι πρώτα στις επιλογές σας, ενώ τα βελούδινα και τα σατέν παπούτσια είναι οι πιο glam επιλογές μας γι’ αυτή τη χρονιά (μαζί  με οτιδήποτε κυκλοφορεί σε glitter και πέτρες πάνω στα παπούτσια). Δώστε, επίσης, μια παραπάνω σημασία στα κεντημένα και μπροκάρ σχέδια είτε σε loafers ή σε ankle boots.

Σουρωτές μπότες

Βελούδινα μποτάκια

Λευκές γόβες

Flatform

Loafers