Για κάθε γυναίκα ο γάμος και η προετοιμασία είναι μια ευχάριστη περίοδος στην ζωή της. Αν λοιπόν έχεις πει το μεγάλο ναι στον φίλο σου, τότε σίγουρα θα έχεις μία λογική σύγχυση για το πως να ξεκινήσεις. Μην πανικοβάλλεσαι γιατί εμείς ευθύς αμέσως θα σου πούμε ποια είναι τα πέντε πρώτα πράγματα που πρέπει να δώσεις βάση για να έχεις μία ημέρα επιτυχημένου γάμου. Σημειώνεις;

1. Αποφασίστε τον αριθμό των καλεσμένων

Θέλετε έναν κλειστό γάμο ή έναν μεγάλο; Για να μην προκύπτουν συνεχώς καλεσμένοι και χάσεις το μέτρημα, τότε είναι καλό να ξεκινήσετε με τον σύντροφο σου από την αρχή, για το ποιους ανθρώπους θέλετε να παρευρίσκονται στην μεγάλη ημέρα. Μόλις λήξει αυτό το θέμα, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στα επόμενα.

kalesmeni

2. Ορίστε το bugdet

Είναι σημαντικό να οριστεί ένα ποσό των χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να δώσετε, γιατί με αυτό θα πορευθείτε και θα κάνετε σωστή έρευνα σε όλα όσα πρέπει να κανονιστούν στη συνέχεια.

chrimata

3. Βρείτε την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης

Αφού θα έχει αποφασίσει για τον αριθμό των καλεσμένων και θα έχετε ορίσει και το bugdet, μπορείτε να κλείσετε την εκκλησία που θέλετε να παντρευτείτε και στην συνέχεια στον χώρο που θα ακολουθήσει το πάρτι.

dexiosi

4. Κλείστε τους φωτογράφους

Αφού θα έχουν γίνει τα προηγούμενα τρία προηγούμενα βήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση των φωτογράφων που θα “καλύψουν” την ημέρα του γάμου σας. Για να έχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα μετά, καλό είναι να δώσετε αρκετή προσοχή στο ποιους θα επιλέξετε.

fotografi

5. Και ήρθε η ώρα του νυφικού

Η επιλογή του νυφικού είναι η πιο δύσκολη διαδικασία. Θέλει χρόνο και υπομονή για να βρεθεί το κατάλληλο, το οποίο φυσικά θα είναι το ιδανικό πάνω σου. Μην κουραστείς με την έρευνα, μιας και εκτός από ωραίο πρέπει να είναι και άνετο πάνω σου.

nifiko