Αχ, οι εποχές που έστελνε πρώτα ο άντρας μήνυμα έχουν περάσει και το ξέρεις καλά. Και τώρα έρχονται οι άλλες που για να επικοινωνήσει κάποιος πρέπει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Και καλά ως εδώ, τα έχεις όλα έτοιμα αλλά ποια είναι τα 5 sos που πρέπει να προσέξεις για να έχεις αίσιο τέλος; Πάμε να τα δούμε;

  1. Μη στέλνεις ποτέ μετα τις 12: Αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το γεγονός και ο άνθρωπος έχει σχέση τότε θα έχει σίγουρα μπλεξίματα, έτσι δεν είναι; Προσπάθησε να αποφύγεις τις αρκετά βραδινές ώρες για να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Άλλωστε οι ιδανικές ώρες είναι 7-9 το απόγευμα!
  2. Στέλνεις το ένα μήνυμα πίσω από το άλλο: Και απάντηση καμμία, ναι βέβαια υπάρχει και αυτό το ενοχλητικό διαβάστηκε. Αρχικά δώστου λίγο χρόνο γιατί μπορεί να είναι κάπου που να μη μπορεί να μιλήσει. Αν πάλι περάσουν μέρες και δεν αλλάζει το σκηνικό τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάπου αλλού.
  3. Προσπάθησε να έχει ενδιαφέρον η συζήτηση σας: Οκ, ξαναέστειλε και μιλάτε, πολύ καλό αυτό. Έχεις παρατηρήσει όμως ότι μερικές φορές πως η συζήτηση κάνει κοιλιά; Εκεί έχεις δύο επιλογές ή βρίσκεις μια εύκολη ερώτηση και του κάνεις που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον ή του ζητάς ευγενικά να τον πάρεις τηλέφωνο γιατί πχ περπατάς!
  4. Αν σου πει ότι έχει δουλειά: Πες του ένα απλό οκ μιλάμε σε λίγο και περίμενε μέχρι να επικοινωνήσει εκείνος την επόμενη φορά.
  5. Πάρε επιτέλους What’s Up! Με το νέο What’s Up Diy έχεις τη δυνατότητα να φτάξεις το δικό σου πακέτο συνδυάζοντας MB και λεπτά ομιλίας προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες σου. Φτιάχνοντας το DIY πακέτο τους, οι χρήστες ταυτόχρονα κερδίζουν 2 δώρα της επιλογής τους, όπως GB για χρήση σε social media & chat ή video & music streaming, επιπλέον MB, λεπτά ομιλίας προς WHAT’S UP και SMS προς όλους.CaptureΤο νέο πακέτο WHAT’S UP DIY μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα και γρήγορα, αποκλειστικά μέσα από το WHAT’S UP Application. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει το πακέτο που φτιάχνει, ώστε να είναι διαθέσιμο για επόμενη ενεργοποίηση. Μετά τη λήξη του πακέτου τους οι χρήστες μπορούν επίσης, να δημιουργήσουν από την αρχή το WHAT’S UP DIY πακέτο τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.