Καλά δε το συζητώ, εσύ ήδη λιώνεις για πάρτη του… εκείνος όμως;  Του αρέσεις; Θέλει κάτι παραπάνω από σένα ή απλά θέλει να περνάει την ώρα του; Προφανώς όλοι οι άνδρες έχουν το δικό τους χαρακτήρα κα το δικό τους τρόπο να δείχνουν τα συναισθήματά τους, όμως υπάρχουν μερικά σημάδια στον  αλάνθαστο κώδικα επικοινωνία  και γλώσσας του σώματος που αποκαλύπτουν αν ένας άντρας είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

Είναι πολύ γενναιόδωρος με το φαγητό του: Αν σου δίνει την τελευταία μπουκιά από το γλυκό του, είναι πρόθυμος να ανταλλάξει μαζί σου το πιάτο του γιατί το δικό του σου αρέσει περισσότερο, τότε μάλλον έχεις κερδίσει την καρδιά του.  Το ίδιο δεν κάνεις εξ άλλου κι εσύ;

Φροντίζει τον εαυτό του για να σου αρέσει:  Υπο κανονικές συνθήκες μπορεί το καθημερινό του outfit να αποτελούνταν από ένα ζευγάρι sneakers, μια χαχολέ φόρμα και ένα t-shirt και δεν υπήρχε περίπτωση να τον δεις με μάσκα από φύκια και αγγούρια στα μάτια ή κρέμες προσώπου, όμως είναι πρόθυμος να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο μπροστά απ΄την ντουλάπα και τον καθρεύτη του, ακόμη και μια μέρα σε σπα (όπου δεν έχει ξαναπατήσει ποτέ), μόνο και μόνο για να σε εντυπωσιάσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Δεν φρικάρει (εκεί που νόμιζες πως θα γινόταν έξω φρενών): Άργησες; Δεν έγινε και τίποτα. Έσπασες μια κούπα καφέ; Σιγά μπορεί να πάρει άλλη. Του εκμυστηρεύτηκες ντροπιαστικά σκηνικά από το παρελθόν σου και τα πήρε τόσο μα τόσο χαλαρά. Ακόμη κι αν κάτι μπορεί να του… ξενίσει (ή να του ξινίσει, όπως το να του πεις ότι πιστεύεις πως τα παιδία σας θα έχουν όμορφα μάτια) φαίνεται απλά να το διασκεδάζει και να μην αφήνει μικρές αναποδιές να σας χαλάσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Σε θεωρεί την ωραιότερη γυναίκα που έχει γνωρίσει: Κάθε μικρή σου ατέλεια για αυτόν είναι απλά ανύπαρκτη. Κυτταρίτιδα; Ραγάδες; Το στραβό σου δαχτυλάκι που δεν έδεσε καλά όταν το είχες σπάσει μικρή; Το στήθος σου που είναι άνισο; Γι’ αυτόν απλά δεν υπάρχουν κι αν του τα δείξεις, θα πει πως απλά σε κάνουν μοναδική και πως τον ανάβουν εξ ίσου. Ο έρωτάς του θα σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι η απόλυτη θεά του σεξ και πως η Alexandra Ambrosio δεν είναι παρά μια τρίχα από τα μαλλιά σου. Ε και; Σε χαλάει;

Θυμάται μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες: Από το πάρτι- έκπληξη στα γενέθλιά σου, μέχρι το αγαπημένο σου κρασί (που θα στο σερβίρει  για να σε ξεκουράσει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά) θέλει να φροντίζει πριν από σένα για σένα. Αφέσου λοιπόν και με το παραπάνω στις περιποιήσεις του.

Σε… καρφώνει με  τα μάτια: Από τη στιγμή που σκύβεις να δέσεις τα κορδόνια σου , μέχρι τις συζητήσεις που του αναλύεις γιατί πιστεύεις πως το Game of Thrones είναι η καλύτερη αμερικανική σειρά που έχει υπάρξει, νιώθεις το βλέμμα του να σε σκανάρει με άκρα προσοχή. Είτε σε «γδύνει» με τα μάτια, είτε σε κοιτά και κρέμεται από τα χείλη σου, το σίγουρο είναι πως σε θεωρεί κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα γυναίκα. Ανταπόδωσε τη ματιά του λοιπόν κι εσύ και δεν θα χάσεις.

Ακόμη κι αν δεν τους έχεις γνωρίσει, οι γονείς του ήδη ξέρουν για σένα: Ακόμη κι αν δεν σε έχει προσκαλέσει (ακόμη) να φάτε στο πατρικό του, οι γονείς του πάντα σου στέλνουν χαιρετίσματα όταν τον παίρνουν τηλέφωνο και τυχαίνει να είστε μαζί και ξέρουν αρκετά πράγματα για σένα. Είναι περήφανος που είσαι στη ζωή του και θέλει να το μοιραστεί με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους κι αυτό σημαίνει πως δεν σε θεωρεί κάποια τυχαία.

Θα στο πει (έστω και περιφραστικά): Ακόμη και οι άντρες που δεν τους αρέσει να εκφράζονται με μεγάλα λόγια και προτιμούν να κρατάνε ένα «σοβαρό» προφίλ κάποια στιγμή λυγίζουν και με τον τρόπο τους σου δείχνουν πως σε θεωρούν μοναδική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοιχείο σου. Μη φοβηθείς λοιπόν να κάνεις κίνηση. Το πεδίο είναι ελεύθερο!