Λατρεύω τα μπάτσελορ. Για την ακρίβεια λατρεύω να οργανώνω ένα μπάτσελορ. Έτσι οι φίλες μου με εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για να μου το αναθέσουν. Ένα χρόνο πριν είχα την ιδέα να φτιάξω κάτι για κάθε κοπέλα που θα ήταν στο μπάτσελορ (εκτός φυσικά από ότι ετοίμασα για τη νύφη). Ναι μεν το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά ωραίο αλλά έχασα πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας σε διάφορα μαγαζιά και το κόστος ήταν αρκετά υψηλό.

Έτσι πριν λίγο καιρό έκανε το μπάτσελορ η ξαδέρφη μου και φυσικά ανέθεσε σε εμένα όλο το κομμάτι! Εννοείται ότι δέχθηκα με χαρά όμως ήμουν αποφασισμένη να μη χάσω πολύτιμο χρόνο από την οργάνωση του γάμου της. Ευτυχώς τα βρήκα όλα στο Wedshop.gr που με κάλυψε πλήρως. Και τι αγόρασα;

Πρώτα από όλα έπρεπε να κάνω ένα δώρο στη νύφη που θα οργανώσει τον γάμο της και δεν πρέπει να ξεχάσει ούτε μια λεπτομέρεια. Πώς το πέτυχα αυτό; Μα φυσικά με το wedding planning kit. Και επειδή οργάνωση γάμου χωρίς στυλό, σημειωματάριο και καφέ δεν γίνεται δουλειά, το kit τα περιέχει όλα και κάτι ακόμα παραπάνω! Έχει λοιπόν και μέντες για δροσερή αναπνοή (όλοι ξέρουμε τι πάει μαζί με τον καφέ και την κουβέντα) αλλά έρχονται σε μια υπέροχη canvas τσάντα.

 

download (1)

Στη συνέχεια έπρεπε να αγοράσω τα πράγματα για το μπάτσελορ. Για ακόμα μια φορά η νύφη ήταν αυτή που σκέφτηκα πρώτη. Βρήκα λοιπόν αυτό το υπέροχο Simple bachelorette kit που έχει ένα κουτάκι με γευστικότατες καραμέλες μέντας για να έχει το κορίτσι μας δροσερή αναπνοή όλο το βράδυ, ένα σφηνοπότηρο κολιέ για να έχει το δικό της και μια τέλεια μπλούζα προσωποποιημένη με το επίθετο του γαμπρού. Ουσιαστικά, τα απολύτως απαραίτητα για το βράδυ του bachelorette της.

sfino

Ζήλεψα όμως από το σφηνοπότηρο της νύφης και είπα «γιατί να μην έχουμε και εμείς τέτοια;» και όχι μόνο βρήκα αλλά θα έχουν και το όνομα της πάνω μαζί με την ημερομηνία του μπάτσελορ. Καλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχω ενθουσιαστεί.

download (3)

Ο γαμπρός ήταν ξεκάθαρος μέρες πριν το μπάτσελορ «το κορίτσι είναι δικό μου, κοίτα μη κάνεις κανένα αστείο και έρθει κανένας και του μιλήσει». Τώρα αυτό πώς θα το εξασφάλιζα; Και όμως στο wedshop βρήκα σε αυτό λύση. Πώς; Μα φυσικά αγοράζοντας το πιο τέλειο εσώρουχο. Εννοείται ότι το φόρεσε το ίδιο κιόλας βράδυ. Ο γαμπρός είχε το κεφάλι του ήσυχο και εγώ επίσης.

 

vraki

Δεν μπορούσα όμως να σκεφτώ ότι η αγαπημένη μου ξαδέρφη θα πήγαινε ταξίδι του μέλιτος (ναι θα είναι εξωτικό μέρος και θα έχει ήλιο) χωρίς να έχει κάτι να τη προστατεύει. Έτσι λοιπόν βρήκα ένα υπέροχο καπέλο για να τη συνοδεύσει μαζί της σε αυτές της διακοπές. Στεναχωρήθηκα γιατί αν το πάρτυ γινόταν μεσημέρι σε κάποιο beach bar θα αγόραζα και τα αντίστοιχα καπέλα και για όλα τα κορίτσια.

 

download (2)