Ψάχνεις λοιπόν κάτι ιδιαίτερο και για αυτές τς γιορτές για να γίνεις εσύ η βασίλισσα των πιο όμορφων δώρων. Και αφού έχεις επιλέξει δώρα για τη μαμά και την κολλητή σου έχεις την δύσκολη επιλογή να βρεις δώρα για τον μπαμπά, τον αδερφό και φυσικά το αγόρι σου. Μην αγχώνεσαι γιατί η λύση έρχεται από την Old Spice με υπέροχες προτάσεις δώρων για όλα τα γούστα των αγαπημένων σου.

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν άρωμα Old Spice!

Χριστουγεννιάτικος Deep Sea

Του αρέσει να «βουτά στα βαθιά» και να ανακαλύπτει θησαυρούς; Αν ναι,τότε το απόλυτο σεντούκι θησαυρού με προϊόντα Deep Sea(Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο, AfterShaveLotion)κρύβει το μυστικό για το απόλυτο άρωμα.

Χριστουγεννιάτικος Captain

Το Survival Kit με προϊόντα Captain(After Shave Lotion, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο)σχεδιάστηκε για εκείνον τον καπετάνιο,που είναι έτοιμος για όλα και μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις!Ο σωστός ο ΜΑΝ… στη φουρτούνα φαίνεται!

Χριστουγεννιάτικος Captain

Ο απόλυτος ταξιδευτής έχει ανάγκη από το Travel Bag με τησειρά Captain(After Shave Lotion,Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο), γιατί έτσι θα έχει πάντα μαζί του όλα τα απαραίτητα!