Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ξεχωριστή περίσταση όπου μπορείτε να δείξετε στην αγαπημένη σας πόσο σημαίνει για εσάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Πολλοί επιλέγουν την ιδέα ενός ρομαντικού δείπνου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μαγείρεμα στο σπίτι. Φυσικά άλλοι, προτιμούν ένα κόσμημα, γιατί είναι πιο ιδιαίτερο. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα υπέροχα κοσμήματα που μπορείς να βρεις στο elysian και φυσικά στο κοσμηματοπωλείο Αποστόλου στον Πειραιά.

Για εσένα που διανύεις τους πρώτους μήνες της σχέσης αυτής θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Ναι, από εκείνα που μπορεί να φοράει κάθε στιγμή της ημέρας και να σε σκέφτεσαι. Άσε που είναι υπέροχο όταν ακούει θετικά σχόλια για αυτά να λέει ” μου τα έκανε δώρο το αγόρι μου”. Έχω δίκιο; Η όμορφη πολυπλοκότητα τους τα καθιστά ένα κομμάτι μοναδικό. Αυτό το εκπληκτικό αριστούργημα προορίζεται να ξεχωρίζει.

Για εκείνη που τις αρέσουν τα πιο κλασσικά κομμάτια θα σου πρότεινα ένα βραχιόλι με ρόμβους. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά διαχρονικό και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να το φορέσει χειμώνα καλοκαίρι. Ακόμα και με ένα total black outfit τον χειμώνα ή ένα κατάλευκο φόρεμα το καλοκαίρι.

Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις το κολιέ Spectrum είναι ιδανικό καθώς είναι διακοσμημένο με 5 πέτρες σε σχήμα αχλαδιού. Το συγκεκριμένο κολιέ δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια ενώ ισορροπεί μεταξύ της απλότητας και της γοητείας. Ιδανικό για κάθε τύπο γυναίκας ενώ έχει την δυνατότητα να φορεθεί σε διαφορετικά ύψη για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ένα δαχτυλίδι, και ειδικότερα εκείνο της πρότασης γάμου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο και φυσικά να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Το δαχτυλίδι Skyline είναι η επιλογή μας αφού έχει λιτές γραμμές κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πέτρα του κάνοντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εννοείται ότι μπορεί να το φορέσει κάθε μέρα, άλλωστε αυτό δεν θέλουμε; Θα το λατρέψει.