Το ψέμα είναι μια διαφορετική εκδοχή της αλήθειας. Αυτό είναι το αγαπημένο ρητό των απανταχού ψευτών του κόσμου.

Μπορεί να το σιχαίνεσαι το ψέμα, να είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος του κόσμου, αλλά σίγουρα θα έχεις πει έστω και μια φορά ένα ψέμα, ακόμα και αν ήταν για καλό σκοπό. Άσε που ο σκοπός αγιάζει και τα μέσα μερικές φορές…

Εμείς βρήκαμε τα διασημότερα ψέματα που λένε οι γυναίκες και σίγουρα θα τα έχεις πει και εσύ μια φορά τουλάχιστον…

Δεν έχω τίποτα

Η ατάκα που σιχαίνεται το αγόρι σου. Γιατί απλά το «Δεν έχω τίποτα» δεν καταλήγει καλά. Γιατί εννοείται ότι κάτι έχεις. Και εννοείται ότι πρέπει να μυρίσει τα νύχια του αν θέλει να μάθει τι.

Εντάξει μωρέ,δεν τη λες και ωραία

Βλέπεις την κοπέλα του πρώην σου η οποία είναι μια χαρά κοπέλα. Όταν σε ρωτήσει όμως η κολλητή σου «Και πώς είναι αυτή;», υπάρχει περίπτωση να πεις την αλήθεια;

Δε ζηλεύω

Στην πραγματικότητα, ελέγχεις το facebook, viber, τα μηνύματά του και τις κλήσεις του, με κάθε ευκαιρία. Με κάθε τρόπο.

Να κανονίσουμε για κανένα καφε

Ποτέ! Η ατάκα που πια ντρέπεσαι και να την πεις, καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν τυπικό τρόπο να χαιρετίσεις κάποιον φεύγοντας. «Μη χαθούμε,ε;» ή «Τα λέμε». Αν εννοείς σε μια άλλη ζωή, ΟΚ, δεν πιάνεται για ψέμα.

Διάβαζα όλη μέρα

Αν συμπληρώσεις «μια σελίδα», είσαι αθώα. Αν και δύσκολο να το έχεις κάνει.

Δε θα το πω σε κανέναν

Υπάρχουν φορές που το τηρείς. Για μυστικά της κολλητής ή του κολλητού σου ίσως.  Αλλά αν ακούσεις κάτι πικάντικο, ακόμα κι αν έχεις ορκιστεί πως θα το πάρεις στον τάφο σου, τρέχεις να το μοιραστείς σίγουρα με την παρέα σου.

Μόλις είδα το μήνυμά σου

Στην πραγματικότητα, το έχεις δει την ώρα που το έστειλε, αλλά θα απαντήσεις τα μεσάνυχτα, με την γνωστή δικαιολογία ότι έτρεχες όλη μέρα και μόλις κοίταξες το κινητό. Εννοείται ότι απέφυγες ό, τι κι αν σου ζητούσε ο αποστολέας.