Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που να μην γνωρίζει και να μην λατρεύει τα Looney Tunes. Μια από τις αγαπημένες μας ταινίες μάλιστα είναι το Space Jam, η ταινία που θέλει εξωγήινα και γήινα κινούμενα σχέδια να τα παίζουν όλα για όλα σε έναν αγώνα μπάσκετ δίπλα σε θρύλους του NBA, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Πάτρικ Γουίνγκ, Λάρι Τζόνσον, Βλάντε Ντίβατζ και Λάρι Μπερντ.

Τώρα τα Looney Tunes παίρνουν φόρα και διεκδικούν μια θέση στη ντουλάπα μας μέσα από τη νέα συλλογή της Bershka. Μεταλλιζέ παντελόνι jogger, σουτιέν τοπ, denim σετ με τους Bugs και Lola, φούτερ και κοντές μπλούζες με μεταλλιζέ και ιριδίζοντα γραφικά για τα κορίτσια με attitude “Don’t call me doll”.

Για τα αγόρια, μπλούζες με έντονα γραφικά της ομάδας Tune Squad – με τους Bugs Bunny, Marvin και Martian, Sylvester και Taz – μαζί με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες, όπως οι Elmer Fudd, Daffy Duck και Porky Pig.

Για την παρουσίαση αυτής της συνεργασίας, η Bershka θα δημιουργήσει κινούμενα σχέδια από τις εικόνες των δύο διάσημων influencer, οι @maiovolo και @paddingtonpear, και αναδημιουργεί το σουρεαλιστικό σύμπαν του Space Jam.