Τα γυαλιά είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που δίνει έμφαση στο στιλ μας και ολοκληρώνει το outfit. Κάθε σεζόν οι τάσεις ανανεώνονται και βγαίνουν καινούργιες για να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα δείτε όλα τα trends για να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει.

Ορθογώνια
Μια από τις πιο fashionable επιλογές που είναι από τος κορυφαίες τάσεις για φέτος. Μπορείς να διαλέξεις σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Η νέα συναρπαστική συλλογή οπτικών Βalenciaga για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 προσφέρει άπειρες επιλογές για να διαλέξεις γυαλιά για όλα τα γούστα. Τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου DYNASTY επιδεικνύουν ένα μεγάλο χαρακτηριστικό λογότυπο BB από μέταλλο, εκεί όπου ενώνεται η μετώπη με τους βραχίονες.

Επίσης, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 η HUGO παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως, σχεδιασμένα για αντισυμβατικούς καταναλωτές που θέλουν να σπάνε τους κανόνες.

Τα Unisex γυαλιά ηλίου σε ορθογώνια φόρμα με έντονους βραχίονες που φέρουν ανάγλυφο το λογότυπο HUGO, είναι ιδανικά για εσένα.

 

Γυαλιά μάσκα
Οι υπερμεγέθη σκελετοί μια τάση που αναδείχθηκε πρώτη φορά το 2017 επιστρέφει. Τα εκκεντρικά αυτά γυαλιά σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Unisex γυαλιά ηλίου σε φόρμα μάσκας με έντονους βραχίονες που φέρουν ανάγλυφο  το λογότυπο HUGO.

Το φουτουριστικό cat-eye μοντέλο MASK προσφέρει στα μάτια μεγάλη προστασία από τον ήλιο χάρη στον συνεχή καμπυλόγραμμο φακό, που τυλίγεται γύρω από το πρόσωπο. O αριστερός βραχίονας φέρει ανάγλυφο το λογότυπο BALENCIAGA.

Διάφανα
Μια νέα τάση, ευκολοφόρετη και στιλάτη για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Unisex γυαλιά ηλίου σε φόρμα  που αγκαλιάζει το πρόσωπο με έντονους διαφανής βραχίονες που φέρουν ανάγλυφο το λογότυπο HUGO.

Cat-eye
Vintage και διαχρονικό, ένα γυαλί Statement που πρέπει να σίγουρα να διαθέτεις στην συλλογή σου.

Τα γυαλιά ηλίου MEGA είναι σχεδιασμένα ανάποδα! Οι φακοί είναι κοίλοι παρά κυρτοί. Το λογότυπο υπάρχει διακριτικά στο εξωτερικό των βραχιόνων, εκεί όπου φαίνονται καθαρά και οι βίδες, ενώ μεγάλα μεταλλικά λογότυπα BB εμφανίζονται ανάγλυφα στο εσωτερικό.

Τα μοντέλα SHIELD 2.0 διακρίνονται από επίπεδη μάσκα, ελαφρώς κυρτή γύρω από τα μάτια. Το μεταλλικό λογότυπο BB εμφανίζεται στη γέφυρα μεταξύ των φακών, ενώ οι πολύ λεπτοί βραχίονες αποκαλύπτουν με διακριτικό τρόπο το λογότυπο BALENCIAGA χαραγμένο με λέιζερ στο αριστερό μέρος.