Από τις πρώτες celebrity που δοκίμασαν τα νύχια στιλέτο είναι η Rihanna. Είναι τα μακριά μυτερά νύχια αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποια είναι τα στιλέτο. Τώρα βγάζει νόημα και η ονομασία! Ένα τέτοιο νύχι φυσικά γίνεται με ακρυλικό. Είναι λίγο δύσκολο να μακρύνεις τόσο το νύχι σου ώστε να μπορείς να το σχηματίσεις και σε μύτη. Ποια σχέδια θα ταιριάξουν λοιπόν σε αυτό το σχήμα; Στο Pinterest σου βρήκαμε τα καλύτερα!

Τα νύχια στιλέτο είναι αρκετά “άγρια” από μόνα τους οπότε για να επαναφέρεις τις ισορροπίες μπορείς να τα στολίσεις με λέξεις όπως love, να βάλεις κάποιο φιογκάκι ή και να βάλεις καρδούλες.

Είσαι λίγο πιο glamorous; Πρόσθεσε glitter στο μανικιούρ σου είτε μόνο στο ένα νύχι είτε σε όλα.

Αν είσαι όμως πιο καλλιτεχνικός άνθρωπος θα λατρέψεις αυτό το μανικιούρ με πολλά και διάφορα σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τα ίδια, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη!

Η πιο vintage εκδοχή είναι αυτή με τις κόκκινες καρδούλες. Θυμίζει λίγο το κλασσικό half-moon μανικιούρ που ήταν μόδα τις δεκαετίες ’40 και ’50.

Το όμπρε είναι εδώ και καιρό στη μόδα οπότε γιατί να μην κάνεις και όμπρε νύχια; Φρόντισε να ξεκινούν από ένα σκούρο χρώμα και να καταλήγουν σε ανοιχτό. Παίξε με τα χρώματα, μην τα φοβηθείς!