Η πιο χουχουλιάρικη περίοδος ξεκινά! Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για χουζούρεμα στον καναπέ ή στο κρεβάτι παρέα με τις αγαπημένες σας σειρές. Τώρα όλη η οικογένεια θα πάρει υπέροχα δώρα από τα Marks & Spencer με στόχο την απόλυτη χαλάρωση.

Για τον μπαμπά

Αν ανήκει στην κατηγορία που κρυώνει με το παραμικρό και θέλεις να παραμείνει στα ζεστά όλη τη διάρκεια της ημέρας τι θα έλεγες για μια ρόμπα; Σε πράσινο και μπλε καρό με ζώνη που κλείνει στη μέση να είσαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει και δεν θα μπορεί να την αποχωριστεί.

Για την μαμά

Ο απολαυστικός ύπνος είναι υπόθεση όλων αλλά σίγουρα της μαμάς που τρέχει να τα προλάβει όλα! Ένα σετ από κλινοσκεπάσματα θα γίνει το αγαπημένο της. Μετά από το ζεστό μπάνιο της μπορεί να χουχουλιάσει στο κρεβάτι ενώ σκεπάζεται με την πιο μαλακή κουβέρτα για … όνειρα γλυκά!

Για την αδερφή

Η δραστήρια αδερφή σου δεν μπορεί να κάτσει λεπτό στο κρεβάτι με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι και αμέσως τρέχει για να κάνει την πρωινή της γυμναστική. Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό, θα επιστρέψει στις αγαπημένες άνετες πιτζάμες για να απολαύσει στο netflix την αγαπημένη της σειρά!