Σκέφτεσαι να κάνεις τα μαλλιά σου καρέ; Το άρθρο που ψάχνεις είναι εδώ.

Είχα αρκετά μακριά μαλλιά και φοβόμουν την αλλαγή σε καρέ αλλά έπρεπε να γίνει, οπότε επειδή το έχω ζήσει μπορώ να σου πω όλα αυτά τα μυστικά που δεν σου λέει κανένας κομμωτής για να είναι τα μαλλιά σου υπέροχα και καλοχτενισμένα ακόμα και αν είσαι μέσα στο σπίτι.

Τα κοντά μαλλιά δεν μπερδεύονται τόσο όσο τα μακριά έτσι δεν χρειάζονται συνέχεια χτένισμα. Μπορείς να τα βουρτσίσεις πριν βγεις από το σπίτι και στη συνέχεια να τους δώσεις τον απαραίτητο όγκο χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα σου.

Επέλεξε ένα κόψιμο που θα τονίζει τα χαρακτηριστικά του. Πριν πάρεις λοιπόν την μεγάλη απόφαση σκέψου καλά αν το συγκεκριμένο σου ταιριάζει. Αν δεν είσαι σίγουρη για την απάντηση μίλησε και με την κομμώτρια. Επιπλέον, πρέπει να βρεις ένα μήκος το οποίο θα μπορείς να το φτιάχνεις εύκολα και μόνη σου χωρίς να χρειάζεσαι καθημερινή επίσκεψη στο κομμωτήριο, οπότε καλύτερα να αποφύγεις το πολύ κοντό καρέ αν δεν έχεις, μαγικά χέρια.

Αν θέλεις να διατηρήσεις το μήκος τότε φρόντισε να κόβεις τα μαλλιά σου κάθε τρεις εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο ανανεώνονται και φαίνονται και πιο υγιή. Άλλωστε έτσι δεν χάνουν και το στυλ τους!

Για περισσότερη λάμψη, μη ξεχνάς το κρύο νερό. Όσο και αν είσαι fan του καυτού νερού, να ξέρεις πως τα μαλλιά θαμπώνουν. Για να επιστρέψει η λάμψη χρησιμοποίησε στο λούσιμο παγωμένο νερό. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να το αντέξεις μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου ανάποδα, δηλαδή εσύ να είσαι εκτός μπανιέρας φορώντας απλά τις πιτζάμες σου.

Και φυσικά, επένδυσε σε μια βούρτσα που θα σου χαρίζει έξτρα όγκο στο λεπτό. Και μιλώντας για αυτό, ο όγκος στα μαλλιά ξέρει σίγουρα πώς να κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά εσύ ξέρεις πώς μπορείς να τον κερδίσεις!Η πρώτη έξυπνη βούρτσα για όγκο 3D της ghd, την ghd rise μπορεί να εξασφαλίσει 2 φορές περισσότερο όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες. Με τη νέα βούρτσα ghd rise μπορείς να πετύχεις άμεσα όγκο και χωρίς κόπο, ανασηκώνοντας ελαφρά τις ρίζες και μετακινώντας την στο μήκος για να προσθέσεις σχήμα, σώμα και όγκο στα μαλλιά.