Το ΜΕΤΑΧΑ & το The Clumsies έκαναν στάση σε 3 πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων με ένα ένα κλασικό μηχανοκίνητο σκάφος. Στόχος τους; Να δημιουργήσουν 3 νέες εμπειρίες!

Capture

Σε κάθε νησί ένας από τους 3 κορυφαίους bartenders του κόσμου, εμπνευσμένος από τα ελληνικά θαύματα, αποκάλυψε μοναδικά cocktails, σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

Πάμε λοιπόν να δούμε που σταμάτησε το υπέροχο σκάφος;

1η στάση: Εξερευνώντας τη Μύκονο με τον Erik Lorincz

Capture

Πέρα από το δυναμικό lifestyle, η Μύκονος ξεχωρίζει για το μοναδικό τοπίο της στην καρδιά των Κυκλάδων. Το ηλιοβασίλεμα στη Χώρα της Μυκόνου είναι μια αλησμόνητη, μοναδική εμπειρία, που κατακτά ακόμα και τους πιο κοσμοπολίτες ταξιδευτές.

Capture

Αυτά ήταν και τα στοιχεία που ενέπνευσαν το Head Bartender του American Bar, Savoy London (No1 Bar στον κόσμο) και μεταξύ άλλων δημιούργησε το  “Island of Winds”, προσκαλώντας μας να νιώσουμε το απαλό αεράκι αυτού του μαγευτικού σκηνικού!

2η στάση: Εξερευνώντας την Αντίπαρο με τον Leo Robitschek

Capture

Αντίπαρος, το γαλήνιο κυκλαδίτικο καταφύγιο, όπου το φυσικό περιβάλλον παραμένει ανέγγιχτο. Τα κρυστάλλινα νερά της κι ένας ερημικός όρμος που προσεγγίζεται μόνο με καραβάκι, έχουν αναδείξει το νησί σε ένα από τα κρυμμένα διαμάντια των Κυκλάδων.

Capture

Αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι παραδείσου περικλείει όλη την ομορφιά των Κυκλάδων και ήταν και το κλειδί για τη δημιουργία μια μοναδικής cocktail list με βάση το METAXA, από τον Leo Robitchek, Head Bartender Nomad, με highlight το διαφορετικό cocktail “Arni”.

3η στάση: Εξερευνώντας την Πάρο με τον Κώστα Ιγνατιάδη

Capture

Η τελευταία στάση του πληρώματος ήταν η Πάρος και η πρωτεύουσα της η Νάουσα, ένας από τους πιο εμβληματικούς οικισμούς των Κυκλάδων.

Με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα σπίτια σε άσπρο και γαλάζιο, και το γραφικό λιμάνι, η εντυπωσιακή Νάουσα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της κυκλαδίτικης ζωής. Στην τρίτη στάση η εξαιρετική τοπική κουζίνα και γαστρονομία, συνάντησε τον Κώστα Ιγνατιάδη, Head Bartender στο Schumman’s, ο οποίος προσέφερε μια στιγμή δροσιάς με τη δική του  Cocktail List και με Highlight το “METAXA Julep”.

Capture

Η εξερεύνηση της Ελλάδας και της ομορφιάς των μαγευτικών νησιών της δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την εξερεύνηση της Αθήνας.

Το The Clumsies Bar δημιούργησε ένα από τα κοκτέιλ EXPLORE GREECE, ειδικά για το ΜΕΤΑΧΑ, το λουλουδάτο “METAXA Gimlet”.

About The Author