Κάθε χρόνο βλέπουμε νέα trend στα μαγιό, που βέβαια δεν χρειάζεται να τα ακολουθούμε πιστά αλλά σίγουρα θέλουμε να έχουμε μια ιδέα για το τι είναι στην μόδα φέτος. Η καθεμιά από εμάς διαλέγει φυσικά το μαγιό που κολακεύει την σιλουέτα της και ταιριάζει στο στίλ της.

Όμως η νέα τάση, που είδαμε πέρσι αλλα ακόμα περισσότερο φέτος, δεν είναι άλλη από το terry cloth ή αλλιώς πετσετέ ύφασμα. Είχαμε να το δούμε από τα ‘00s και πλέον έκανε μια δυναμική επιστροφή την οποία όλες πρέπει να δοκιμάσουμε. Η άνεση που χαρίζει το ύφασμα αυτό μαζί με την τέλεια εφαρμογή το κάνει την τέλεια επιλογή για φέτος.

Η Calzedonia παρουσιάζει την νέα της σειρά Swimwear Collection 2022 και πρωταγωνιστεί το terry cloth. Με τον χαμηλό περιβαλλοντικό της αντίκτυπο, η πετσετέ υφή αποτελεί μία φιλική προς το περιβάλλον και fun εναλλακτική, για εκείνες που δεν παύουν να είναι trendy ακόμα και στην παραλία.

Δύο στιλ σουτιέν top, προσφέρουν νέες επιλογές δεσίματος και εφαρμογής, σε διακριτικές παστέλ αποχρώσεις όπως candy pink και sky blue. Ταιριάζουν ιδανικά με τα matching σορτς – επίσης σε terry cloth – με μικρές πλαϊνές σχισμές. Τροπικό ύφος χαρακτηρίζει τα μαγιό με jungle print με φλούο λεπτομέρειες – η ιδανική επιλογή για τις λάτρεις του American beach girl style των ‘90s.