Έχεις καταλάβει πως η κάθε επιδερμίδα δεν είναι ίδια. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις ποια είναι εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που θα κάνουν την επιδερμίδα σου ακόμα πιο λαμπερή. Ένας τρόπος μένει για να μάθεις, πρέπει να κάνεις το παρακάτω τεστ;

Μπορεί το στρες να επηρεάσει την επιδερμίδα σου;

α. Ναι

β. Όχι

γ. Δεν ξέρω

 

Πως μπορεί η επιδερμίδα σου να είναι σε καλύτερη φόρμα;

α. Βάζοντας τα κατάλληλα προιόντα

β. Έχοντας μια κρέμα σε ιδανικό μέγεθος

γ. Με συστατικά που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα

 

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από μια κρέμα

α. Να σβήνει τις ατέλειες

β. Να εξαφανίζει τις γυαλάδες

γ. Να επανέλθει η ελαστικότητα

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Capture

Χάρισε λάμψη στην επιδερμίδα σου: αυτή η δόση λάμψης καταπολεμά στο λεπτό τη θαμπή όψη και τις λεπτές γραμμές. Τεχνολογία ενίσχυσης της λάμψης: διορθώνει και τελειοποιεί τον ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας.
Το πρωταγωνιστικό συστατικό: η βιταμίνη C – ένα αντιοξειδωτικό με τις ισχυρότερες ιδιότητες λεύκανσης – συνδυάζεται με κεραμίδιο για αναπλήρωση και εντυπωσιακά πιο φωτεινή όψη. Εμπλουτισμένο επίσης με το αποκλειστικό Life Plankton™ της Biotherm και με φυσική γλυκερίνη, και δρα 100% απαλά – ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Περισσότερα Β

Capture

Για να είσαι σίγουρη, χρησιμοποίησε αυτό το προϊόν που δρα γρήγορα και “σώζει” την επιδερμίδα. Πες αντίο στις ατελειεςκαι στη γυαλάδα. μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και τις ατέλειες, αφήνοντας άμεσα την επιδερμίδα ματ και αψεγάδιαστη.
Τεχνολογία ελέγχου Airlicium: σχεδιασμένο για να χαρίζει άμεσα ματ όψη και να αποτρέπει την προσκόλληση σωματιδίων ρύπων, ώστε να προστατεύει και να λειαίνει την επιδερμίδα με τάση για ατελειες.
Το πρωταγωνιστικό συστατικό: το σαλικυλικό οξύ, που καθαρίζει και απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, αποσυμφορεί τους πόρους και εξυγιαίνει την επιδερμίδα με τάση για ατελειες. Εμπλουτισμένο επίσης με το αποκλειστικό Life Plankton™ της Biotherm και με γλυκερίνη, και δρα 100% απαλά – ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Περισσότερα Γ

Capture

Αποκατάστησε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου στο λεπτό με αυτή την άμεση δόση ενυδάτωσης. Καταπολεμά την ξηρότητα, την τραχύτητα και το ξεφλούδισμα, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο ελαστική.
Τεχνολογία Memory-shape: αναπληρώνει, γεμίζει και κάνει την ξηρή επιδερμίδα να φαίνεται άμεσα πιο δροσερή.
Το πρωταγωνιστικό συστατικό: το υαλουρονικό οξύ, που συγκρατεί 1000 το βάρος του σε νερό, απελευθερώνει μια ισχυρή δόση ενυδάτωσης για την τραχιά, διψασμένη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο επίσης με το αποκλειστικό Life Plankton™ της Biotherm και με φυσική γλυκερίνη, και δρα 100% απαλά – ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.