Αυτά τα εσώρουχα κι αν θέλουν επιδέξιους…. αφού πρόκειται για εσώρουχα που κοστίζουν ακριβά. Σίγουρα έχεις στη συλλογή σου βαμβακερά, σατέν, δαντελένια εσώρουχα αλλά μήπως ήρθε η ώρα να προσθέσεις ένα κοτλέ ή ένα με παγιέτες; Μη σου κάνει εντύπωση!

Στην πρόσφατη συλλογή εσωρούχων της εταιρείας Miu Miu, ένα κοτλέ εσώρουχο είναι διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των 1.100 δολαρίων, ενώ το εσώρουχο με παγιέτες φτάνει τα 5.600 δολάρια. Τα ακριβά αυτά εσώρουχα του ιταλικού οίκου μόδας έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής τους.

Σχολιαστές μόδας όπως το Diet Prada στο Instagram, έχουν εκφράσει την άποψή τους για τις ασυνήθιστα υψηλές τιμές αυτών των εσωρούχων, καθώς και για το γεγονός ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα άνετα για τα γεννητικά όργανα.

Κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι τα κοτλέ εσώρουχα φαίνονται να μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας, ενώ κάποιοι άλλοι υποθέτουν ότι αυτά τα εσώρουχα ενδεχομένως σχεδιάστηκαν από άνδρες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το εσώρουχο με παγιέτες έχει επένδυση από μετάξι, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την προβληματική κυκλοφορία του αέρα στην περιοχή. Επίσης, το κοτλέ εσώρουχο περιγράφεται ως “σορτς” από την εταιρεία, και επομένως οι αγοραστές πρέπει να φορούν επιπλέον εσώρουχο όταν το φορούν.

Επιπλέον, μια γυναικολόγος, η Αζίζα Σέσαϊ, προτείνει να αποφεύγονται στενά εσώρουχα από συνθετικά υλικά, καθώς αυτά μπορεί να διατηρούν υγρασία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων, με πιθανή αποτέλεσμα την πρόκληση λοιμώξεων.

Διάβασε επίσης:

Ντέμι Μουρ: “Μοίρασε ατυχήματα” αφού φάνηκε το στήθος της!